Selam 2023 herkezin kullanabileceği keylogger veya Trojan Varmı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler acaba nasıl bulabilirim link vs varmı acabaMerhaba,
GitHub' da cihaza ve ihtiyacınıza uygun toolu bulabilirsiniz.
İyi Forumlar...
tekrar rahatsız ettim indirdimde bazılarını fakat açmam için ne yapmam gerekiyor uygulama ismi vs hiç yok md dosyası falan varSite bu: GitHub: Let’s build from here
Arama kısmına yazabilirsiniz. Ayrıca sayısız türde tool bulunmaktadır bu sitede.
README kısmında kullanımı yazar genelde. Popüler yani yüksek yıldızlılarda kullanım şekli bulunmakta. Genelde terminal aracılığıyla çalışırlar ve tek tek değil de direkt RAR çalışır. MD dosyası README' dir sanırım.tekrar rahatsız ettim indirdimde bazılarını fakat açmam için ne yapmam gerekiyor uygulama ismi vs hiç yok md dosyası falan var
tekrar rahatsız ettim terminal önerirmisinREADME kısmında kullanımı yazar genelde. Popüler yani yüksek yıldızlılarda kullanım şekli bulunmakta. Genelde terminal aracılığıyla çalışırlar ve tek tek değil de direkt RAR çalışır. MD dosyası README' dir sanırım.
Kali terminali kullanıyorum ben. En iyisi şuanlık o bence.tekrar rahatsız ettim terminal önerirmisin