Selamun Aleyküm THT Ailesi. Bu konumda WP Güncel Dork Yazma Konusunun 2. Serisini Çekiyorum.
Şimdi ilk olarak tarihi belirleyin.
Ben bugünün tarihini örnek olarak vereceğim.
Demo Dork ;
("25.12.2017")Kelime
Bu şekilde bu tarihe uygun bir dork üretin. İsterseniz tarihi daha da eski yapabilirsiniz. Farketmez.
Dorkun Yanına Kelime kısmına çeşitli kelimeler ekleyin. Eğer ki kelime bulamıyor iseniz;
https://randomwordgenerator.com/ Sitesinden Yararlanabilirsiniz. Siteye Girince Arayüzünün Kolaylıkla Kullanılabilir Olduğunu Sizlerde Göreceksiniz.
Demo ;
("25.12.2017")sm
("25.12.2017")all
("25.12.2017")ha
("25.12.2017")ck
("25.12.2017")technology
Bu şekilde oluşturduk. Arama motorunda siteler takır takır işleyecektir. Yalnız daha fazla site istiyor iseniz vpn kullanmayı unutmayın.
Şimdi dorku biraz daha açalım.
("25.12.2017")network site:ru
Dorku bu şekilde yaparsak rusya ile ilgili internet siteleri karşımıza mevcut olarak çıkacaktır. Ama site:ru yazmak yerine ' network ' kelimesini rusça yaparak aynı sonuçları elde edebilirsiniz.
Bu dorku daha da çok açmak gerekirse örnek vereyim ;
("25.12.2017 hello-world")network
Bu şekilde
Umarım işinize yarayan ve beğendiğiniz bir konu olmuştur.
Şimdi ilk olarak tarihi belirleyin.
Ben bugünün tarihini örnek olarak vereceğim.
Demo Dork ;
("25.12.2017")Kelime
Bu şekilde bu tarihe uygun bir dork üretin. İsterseniz tarihi daha da eski yapabilirsiniz. Farketmez.
Dorkun Yanına Kelime kısmına çeşitli kelimeler ekleyin. Eğer ki kelime bulamıyor iseniz;
https://randomwordgenerator.com/ Sitesinden Yararlanabilirsiniz. Siteye Girince Arayüzünün Kolaylıkla Kullanılabilir Olduğunu Sizlerde Göreceksiniz.
Demo ;
("25.12.2017")sm
("25.12.2017")all
("25.12.2017")ha
("25.12.2017")ck
("25.12.2017")technology
Bu şekilde oluşturduk. Arama motorunda siteler takır takır işleyecektir. Yalnız daha fazla site istiyor iseniz vpn kullanmayı unutmayın.
Şimdi dorku biraz daha açalım.
("25.12.2017")network site:ru
Dorku bu şekilde yaparsak rusya ile ilgili internet siteleri karşımıza mevcut olarak çıkacaktır. Ama site:ru yazmak yerine ' network ' kelimesini rusça yaparak aynı sonuçları elde edebilirsiniz.
Bu dorku daha da çok açmak gerekirse örnek vereyim ;
("25.12.2017 hello-world")network
Bu şekilde
Umarım işinize yarayan ve beğendiğiniz bir konu olmuştur.