Merhabalar Ben Visual Basic'te Kendi Çapımda Bir Anti-Virüs Yaptım Fakat Otomatik Güncelleme Sistemi Nasıl Yapılır Bilmiyorum.:inceleGüncelleme Virüs Hashlarında Olacak!Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir hosta ihtiyacın var, Hep versiyon kontrolü için hemde güncel dosyaları indirtmek için.
Programının her açılışta veya kullanıcı tarafından site.com/versiyon.txt gibi bir yerden güncelliğini karşılaştırması gerekiyor. Atıyorum kullanıcıda V1.0.1 var ancak site.com/versiyon.txt içerisinde V1.0.2 yazıyor. Bunları karşılaştırıp kullanıcı versiyonu küçükse güncellediğin dosyaları indirmesini sağlıyorsun. Atıyorum program.exe o zamanda VB ile nasıl dosya indirilir onu öğrenip site.com/v1.0.2/program.exe yi indirtmen gerekiyor.
Sana tavsiyem VB geliştirmeyi bırak, bir halta yaradığı yok. Hem gereksiz hemde hantal... Git onun yerine C++ felan öğren hem antivirüs gibi şeyleri daha basit şekilde yapmana yardımcı olabilir.