Günde 12 Saat Yürüdü, 18 Kiloya Düştü...

xhacker.

Katılımcı Üye
4968012uk6.jpg

Lauren Bailey isimli 26 yaşındaki bayan, 14 yaşında arkadaşlarının fazla kilolu olduğunu söylemesi üzerine, kendince bir diyete başladı. Sabah 06'da sokağa çıkıp, akşam 18'e kadar dışarıda yürüyüş yaparak günün 12 saatini bu işe ayırdı. İlk başlarda kilo aldırmayacak yemekler yerken, kısa bir zaman sonunda onları da yiyemez oldu. Bailey, 2004 yılında 18 kiloya düşerek ölümle yüzleşmek zorunda kaldı. Yaptığı hatayı o zaman anlayan genç bayan, hemen hastaneye giderek, profesyonel destek almaya başladı. 18 ay boyunca sürekli hastanede tutulan Bailey, uzun çabalar sonucunda 22 kiloya çıkarılabildi. Doktorların yoğun çalışmaları sonucunda, Bailey yaptığı hatanın bedelini ölümle ödemek zorunda kalmadı ve şu anda sağlığına çok dikkat ederek, düzenli ve sağlıklı beslenmeye devam ediyor.
 

hack.tr

Katılımcı Üye
20 Eyl 2007
450
1
ne gusel kızmıs bok etmıs kendını sımdı kılo da alamaz asırı kılo verınce almada sorun oluo yani bi anda(ama ztn zayıfmıs nıe o kadar yurumus ki?
 

onur_12

Katılımcı Üye
14 Tem 2007
786
7
ben bunu daha öncede görmüştüm 12 saat yürüdüğü için kız o kadar zayıflamamış sağ resimdeki önceki halidir sol resimdeki ise hasta olduktan sonraki zayıflamış halidir
 

caqri

Katılımcı Üye
15 Ocak 2008
752
6
kadın kiloluyken daha seksiymiş ama kilo verince tam bir cadıya benzemiş
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.