Güvenliğiniz için okuyunuz. | Backdoor Paylaşımlar Hk.

emreard

Kıdemli Üye
10 Şub 2015
3,316
1
Ankara
Kısacası Virüs Total Olmayan bir şeyi indirmeyin :) eyvallah bu arada :)

Virüs total olsa da indirdikten sonra tarat :D


BİRDE BEN BİR KERE BACKDOOR NASIL YAPILIR DİYE KONU AÇMIŞTIM. (BACKDOOR KODLARI PAYLAŞMIŞTIM)ACABA BU YÜZDEN Mİ KALDIRILDI ?DOSYA HALİNDE FALAN DEĞİL SADECE KODLAR.
 

emreard

Kıdemli Üye
10 Şub 2015
3,316
1
Ankara

Dediğin dosyaya baktım.Adamın dediği upload sitesindeki eğer üstteki indire basarsan dediğin gibi olur. Sen herhalde üsttekine bastın. Alttakine basacaktın. Gösterdiğim yerden mi indirdin ?Yoksa üsttekinden mi ? Bu siteden indirecekler Alttakinden indireceksiniz.

ZVqqJg.jpg
 

hydron455

Üye
3 Haz 2013
51
0
İstanbul
Kısa anlatımlı konulardan kaçınılmalı ve konu içeriğinin düzgün olup olmadığına bakılmalı her ihtimale karşı bilgisayarınızda Antivirüsünüzün güncel ve açık olması sizin güvenliğiniz açısından önemli olacaktır konu içeriğinde virüstotal gibi tarama sayfalarının linklerinin bulunmasına dikkat edilmelidir.. Bu tür genel önlemler alındığı taktirde hiç bir şekilde zarar görmezsiniz iyi forumlar uyarı niteliğindeki konunuz için teşekkür ederim :)
 

umut1209234

Yeni üye
20 Nis 2013
20
0
çok sağolun komutanım bende indirecektim tam bu konuyu gördüm son anda yırttım çok sağolun tekrardan
 

2nokta

Yaşayan Forum Efsanesi
28 Şub 2013
16,689
16
Konu sahibi hakopsun paylaştıgı konudan indirmek varken öyle yerlerden indirmeyin :)
Ayrıca zaten çoğu hack programlırı sabitte mevcut :)
 

PerfecTurk

Üye
12 Ara 2015
232
0
Arkadaşlar üyeliklerin açılması ile birlikte son zamanlarda backdoor paylaşanların sayısı gittikçe artmaya başladı. Güvenliğiniz için bu lamerlerın açtıgı konulardan indirme yapmayınız.Trojan ve virüslerde , undetected bölümünde şüpheli gördüğünüz konuyu direk ihbar edın yada bana pm atın bende analiz edeyim. Aksi taktirde Bu lamerler tarafından hacklenebilirsiniz.

Örnek Konu :



Örnek Profil : http://www.turkhackteam.org/members/738073.html

İyi Forumlar.

bişey dicem abi ben onu indirdim napcam nasıl silerim bende düştüm tuzağa napabilrim
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.