UNIQUE II Üye Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 77 Tepkime puanı 0 Kredi 0 20 Eyl 2016 #1 Oncelikle Selamun Aleykum.Benim sorum ayni agdaki guvenlik kamerasinin ipsini nasil bulabilirim.Nasil kamerayi izleyebilirim ?
Oncelikle Selamun Aleykum.Benim sorum ayni agdaki guvenlik kamerasinin ipsini nasil bulabilirim.Nasil kamerayi izleyebilirim ?
Langeweile Katılımcı Üye Katılım 30 Tem 2016 Mesajlar 834 Tepkime puanı 0 Konum C:\User\ Kredi 0 20 Eyl 2016 #2 Benim bildiğim Bağlı Pc nin modem arayüzüne ulaşıp ek dosya yüklüyosun. Oyla 0 Downvote
A AlparslaNN Uzman üye Katılım 29 Eyl 2012 Mesajlar 1,143 Tepkime puanı 0 Konum Türkiye Kredi 0 20 Eyl 2016 #3 Güvenlik kamerası ip kameramı yoksa analog mu ? İpscan programını indir bilgisayara ağı tarat Analog ise ilk kayıt cihazının ipsini bulup ordan gireceksin ip kamera ise her kameranın kendine özgü ip si var hangi kamerayı izliceksen onun ip si ile gireceksin ipscan ile bütün ip leri bulursun ağ üzerindeki Hadi kolay gelsin Bi teşekkürü esirgemezsin Oyla 0 Downvote
Güvenlik kamerası ip kameramı yoksa analog mu ? İpscan programını indir bilgisayara ağı tarat Analog ise ilk kayıt cihazının ipsini bulup ordan gireceksin ip kamera ise her kameranın kendine özgü ip si var hangi kamerayı izliceksen onun ip si ile gireceksin ipscan ile bütün ip leri bulursun ağ üzerindeki Hadi kolay gelsin Bi teşekkürü esirgemezsin
UNIQUE II Üye Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 77 Tepkime puanı 0 Kredi 0 21 Eyl 2016 Konuyu başlatan #4 Teşekkür ederimde sıkıntı şurda o wifiye pc yada laptop ile bağlanamam ancak telefonla Oyla 0 Downvote