Güvenlik kamerası

Bay Pipo

Üye
16 Kas 2021
62
30
Merhaba değerli üye

nwam aracını kurarak IP kameraları hackleyebilirsin.

Burada nasıl yapabileceğini anlatıyor. İyi forumlar:)
 

ByCsPloit

Üye
12 May 2020
73
28
Merhaba değerli üye

nwam aracını kurarak IP kameraları hackleyebilirsin.

Burada nasıl yapabileceğini anlatıyor. İyi forumlar:)
Andorid için varmı
 

ByZehirx

Yaşayan Forum Efsanesi
10 Şub 2012
12,440
2,051
35
Osmaniye 80
Arkadaşlar yorum yazmış ben katılmıyorum yöntemlere.
Basitçe Güvenlik kameraları internet portları ile bağlantı kurar kendi Protokolleri vardır şöyle düşün kendi port numaranı 442 443 TCP gibi UDP veya HTTPS :) anlamadin fark ettim.

Bir güvenlik kamerasına erişebilmek için kamera sisteminin kullandığı port kapısını bilmen gerek :) bunuda erişimin bağlı oldugu bilgisayarı hacklemen sonra modeme giriş yapmalı USB giriş protolollerindeki giriş portunu görmelisin
Öte yandan sürekli izliyecegin yer hackledigin bilgisayar üzerinden team view ile izlemek olur :)))
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.