Evet arkadaşlar forumumuzda çoğu kullanıcılar hangi güvenlik programını kullanıcağını, nereden indireceğini, hangisinin ne işe yardığı hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Forumumuzda firewall, spy, virus hepsi mevcut ama ben sizler için en kullanışlılarını bir arada topladım ve bu programlar hakkında görüşlerinizi, programlar hakkında isteklerinizi burada paylaşabileceksiniz.
Spy Programları
Spy Search & Destroy
Gayet Başarılı Bir Program, İşini Tam Anlamı İle Yapabilenler Arasına Girmiş ve Kaliteli Bir Program
Ad-Aware SE Personal Edition 1.0.6r1
Kişisel Kullanım İçin Gayet Kullanışlı Bir Program, Kendi Alanında Ödül Almış, Kullanışlı ve Tavsiye Edebileceğim Programlardan Bir Tanesi
Ad-Aware SE Enterprise Edition 2005 1.5
Microsoft Windows AntiSpyware
Microsft'un Kendi Geliştirdiği Spy Yazılımı
Webroot Spy Sweeper 4.0
Webroot Spy Sweeper 4.5.3 Build 560
Spy Programları Arasında Kaliteli ve İşini En Doğru Şekilde Yapabilen Programlardan Bir Tanesi
SN: SSEA-ONLN-AAAA-VTWB-JAQM
Spyware Doctor 3.2.1.359
Spyware Doctor Crack
Trojan Remover 6.4.4
Trojan Remover Crack
Son Versiyonu Öteki Versionlarına Göre Daha İyi Oldugu Belirtiliyor.
Spy Emergency 2005 Build 2.0.3
Kullanışlı ve Kaliteli Bir Spy Programı
SpyRemove 2.46
SpyHunter 2.0
SpyMyPc 2.5
Spy Cleaner Gold 9.4
Firewall Programları
Zone Alarm Pro 6.0
Zone Alarm Pro 6.0 Crak
Alanında Tartışmasız En İyi Seçilen Bir Program, Kesinlikle İlk Tavsiye Edeceğim Güvenlik Programı
Kaspersky Anti Hacker 1.8.180
Kaspersky Anti Hacker Key
Kaspersky Şuanda En Rabet Gören Programlarından Bir Tanesi, Bu Program Hakkında Gereğinde Fazla Bir Çok Açıklama Yapıldı.
Bit Defender Pro 9.0
Alanında Gayet Başarılı Bir Program
Norton Internet Security 2005
Part 1
Part 2
Part 3
Agnitum Outpost Firewall Pro 3.0.5
Virus Programları
Kaspersky 5.0.383
Kaspersky 5.0.383 Key
Kaspersky Hakkında Gerekn Bütün Açıklamar, Soylenecek Bütün Hersey Soylendi Daha Fazla Birşey Soylemeye Gerek Yok Diye Düşünüyorum.
Not:
(*)Bu Yaptığımız Paylaşımların Hepsi Forumumuzda Mevcut Olan Paylaşımlar.
Amacımız Bütün Güvenlik Programlarını Bir Araya Toplayıp, Kim Hangi Programı Öneriyor, Kimin Hangi Program Hakkında Şikayeti Var, Kim Hangi Programı Burada Görmek İstiyor Gibi Sorulara Cevap Vermek.
(*)Bu Bölümdeki Programlar Sürekli Güncellenecektir
Alıntıdır... Fakat Derleme Bana ait.
Spy Programları
Spy Search & Destroy
Gayet Başarılı Bir Program, İşini Tam Anlamı İle Yapabilenler Arasına Girmiş ve Kaliteli Bir Program
Ad-Aware SE Personal Edition 1.0.6r1
Kişisel Kullanım İçin Gayet Kullanışlı Bir Program, Kendi Alanında Ödül Almış, Kullanışlı ve Tavsiye Edebileceğim Programlardan Bir Tanesi
Ad-Aware SE Enterprise Edition 2005 1.5
Microsoft Windows AntiSpyware
Microsft'un Kendi Geliştirdiği Spy Yazılımı
Webroot Spy Sweeper 4.0
Webroot Spy Sweeper 4.5.3 Build 560
Spy Programları Arasında Kaliteli ve İşini En Doğru Şekilde Yapabilen Programlardan Bir Tanesi
SN: SSEA-ONLN-AAAA-VTWB-JAQM
Spyware Doctor 3.2.1.359
Spyware Doctor Crack
Trojan Remover 6.4.4
Trojan Remover Crack
Son Versiyonu Öteki Versionlarına Göre Daha İyi Oldugu Belirtiliyor.
Spy Emergency 2005 Build 2.0.3
Kullanışlı ve Kaliteli Bir Spy Programı
SpyRemove 2.46
SpyHunter 2.0
SpyMyPc 2.5
Spy Cleaner Gold 9.4
Firewall Programları
Zone Alarm Pro 6.0
Zone Alarm Pro 6.0 Crak
Alanında Tartışmasız En İyi Seçilen Bir Program, Kesinlikle İlk Tavsiye Edeceğim Güvenlik Programı
Kaspersky Anti Hacker 1.8.180
Kaspersky Anti Hacker Key
Kaspersky Şuanda En Rabet Gören Programlarından Bir Tanesi, Bu Program Hakkında Gereğinde Fazla Bir Çok Açıklama Yapıldı.
Bit Defender Pro 9.0
Alanında Gayet Başarılı Bir Program
Norton Internet Security 2005
Part 1
Part 2
Part 3
Agnitum Outpost Firewall Pro 3.0.5
Virus Programları
Kaspersky 5.0.383
Kaspersky 5.0.383 Key
Kaspersky Hakkında Gerekn Bütün Açıklamar, Soylenecek Bütün Hersey Soylendi Daha Fazla Birşey Soylemeye Gerek Yok Diye Düşünüyorum.
Not:
(*)Bu Yaptığımız Paylaşımların Hepsi Forumumuzda Mevcut Olan Paylaşımlar.
Amacımız Bütün Güvenlik Programlarını Bir Araya Toplayıp, Kim Hangi Programı Öneriyor, Kimin Hangi Program Hakkında Şikayeti Var, Kim Hangi Programı Burada Görmek İstiyor Gibi Sorulara Cevap Vermek.
(*)Bu Bölümdeki Programlar Sürekli Güncellenecektir
Alıntıdır... Fakat Derleme Bana ait.