Bilgisayarımın Güvenliği İçin En İyi Anti Nedir Sizce? Keyloggerları Trojanları Serverları Falan Tespit Edebilen Sağlam Bi Antivürüs?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış Yere Bakmışsın kardeşim. Zahmet EttinTeşekkür Ederim
Sonuçlar;
1-Avira Antivirus Premium 2013 (1481 zararlı tespiti)
2-Emsisoft Anti-Malware (1466 zararlı tespiti)
3-Bitdefender Antivirus Plus 2013 (1455 zararlı tespit)
3-Comodo Internet Security Pro 2013 (1455 zararlı tespiti
4-Kaspersky Anti-Virus 2013 (1448 zararlı tespiti)
5-BullGuard Antivirus 2013 (1428 zararlı tespiti)
6-avast! Pro Antivirus (1411 zararlı tespiti)
7-Trend Micro Titanium Antivirus Plus (1405 zararlı tespiti)
8-Norton AntiVirus 2013 (1390 zararlı tespiti)
9-ESET NOD32 Antivirus 6 (1.196 zararlı tespiti)
Avira Gözüme Girdi![]()
Hocam pardon sıralamayı yazmışım güldüm kendime![]()
avira iyidir ben kendim avira kullanıyorum daha önce avast kullanıyordum avast varken server yedim ve hemen sildim avastı bi işe yaramıyor diyemicrosoft security demisler onuda tavsiye etmem şahsen server attıklarımın yarısı security essential kullanıyor bi işe yaramıyor kaspersky ve avira cok saglam gecmesi zor ve hemen güncelleniyo eset bi aralar iyiydide son zamanlarda cok kolay geciyolar
Bende benimkini silip Avira yükleyeceğimde premium nasıl yapcaz ?
Yok kardeş ücretsiz'i de var gene kaynak vereyim yanlış olmasınAvira Kullananlar Napıyo o Zaman. Bedavasıda Vardır Ya. Herkes Premium Alacağını Sanmam.
Yok kardeş ücretsiz'i de var gene kaynak vereyim yanlış olmasın![]()
Kaynak : Avira Free Antivirus 2013 | Download Best Free Antivirus Software
fakat ücretsizde verilen hizmet premiumdakilerle aynı mı bide o var ?
Bakarsın aviranın free'si Essential kadar bile yoktur :twist
Deneme Sürümüyse Aynı Hizmettir. Yoksa Bedavaysa Premiumla İyi Değildir.
Free Antivirüs diyor büyük ihtimalle kısıtlamasız , SaLii , uzmaniz ,shadow-mavi, gibi abilerimiz bu konuyu görüp hangi antivirüs'ü indirmemiz gerektiğini söylerler inşallah
avira yalan yanlış herşeye virüslü dediği için okadar buluyor. ESET Nod32 veya Kaspersky kullanabilirsin.Keyloggerdan kurtulmak için zemana antilogger kullan.
kaspersky affetmez
Adamlar O Kadar İyi Antivirüs Yapıyolar Gel Birde YavaşlatmasınDoğrudur fakat sistemi çok yavaşlatıyormuş öyle duydum ?
Adamlar O Kadar İyi Antivirüs Yapıyolar Gel Birde Yavaşlatmasın![]()
Kusursuz Antivirüs YokturKullanıcı her zaman kusursuzu ister.![]()
Kardeş bencede avira geçmesi zor bir antivirüs hatta imkansız gibi ben bayadır uğraşıyorum ama halen geçemedim![]()