Guzel Bir Netflix Film/Dizi Onere Bilirmisiniz?

NarxoZz

Katılımcı Üye
13 Şub 2016
340
0
Azerbaijan
Selamun Aleykum Arkadaslar
Guzel bir Film ve ya dizi onere bilirmisiniz ?
Fantastik,Hacker,Macera Olabilir
 
Son düzenleme:

Corle0ne

Yaşayan Forum Efsanesi
25 Haz 2016
9,593
502
StPetersburg
Hangi türde istediğini belirtirsen daha iyi olur ve sana önerim;

Garez korku filmi, katil bebek chucky korku filmidir en çok sevdiğim, terminatör 3 makinelerin yükselişi, dağ 1, cehennem melekleri, rocky 4, hitman, scarface
 

CEA

Katılımcı Üye
13 Tem 2013
539
0
Mezar
Creed Efsane filmini izleyebilirsin güzeldi ya da Wikileaks 5.Kuvvetti sanırım ismi bu filmde güzel biraz hack işleriylede ilgili hemde idealist bir bakış açısının anlatıldığı bir film.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.