Güzelim Hummer'a da LPG taktırdı

TuT@NK@M0N

Uzman üye
3 Tem 2006
1,288
5
FERRARİ ve Jaguar’dan sonra şimdi de Hummer... Hollanda’da yaşayan Orhan Gazi Atmaca, arazi aracı Hummer’a ekonomik olduğu için LPG taktırdı.
56199.jpg


FERRARİ ve Jaguar’dan sonra Türk insanı arazi aracı Hummer’a da LPG taktırdı. Normal olarak bir deposu 300 YTL’ye dolan Hummer, Türkiye’de 105 - 120 bin dolar arasında satılıyor. Kilometrede 1.70 YTL yakıt tüketen Hummer, Amerikan ordusunun da gözde aracı.
Hollanda’da yaşayan ve Hummer marka lüks 4x4 aracını otogaza dönüştüren Orhan Gazi Atmaca, ekonomik olduğu için LPG dönüşümü yaptırdığını belirtiyor. Hollanda’da LPG’li Hummer’ın gayet normal karşılandığını belirten Atmaca, Türkiye’de ise hayretle karşılandığını, bazı kişilerin aracın fotoğrafını çektiğini bazılarının da kendisine, “Bu arabaya bu parayı verdikten sonra araca gaz taktırmam” dediğini anlatıyor.

3.600 EUROYA MAL OLDU

Tekstille uğraşan Atmaca, müşteri ziyaretleri yapmak amacıyla sürekli seyahat etmesi gerektiği için yaklaşık üç ay önce satın aldığında Hummer servisinde 3.600 euroya LPG dönüşümü yaptırdığını söylüyor. Atmaca, Hollanda’da gazın fiyatının benzinin dörtte biri olduğu vurguluyor.
LPG’li araçların otoparklara alınması konusunda Hollanda’da kesinlikle bir sorun olmadığını belirten Atmaca, “Türkiye’de bir otelin barına girecektim, LPG’li araçlar park edemez diye yazı gördüm. Bu saçma bir uygulama” diyor.
 

elf_elf

Yeni üye
19 Ağu 2007
27
0
samsun
ya parayı verion ya gerisine ne karışıolar anlamıom ferararide saçmalamış tı zaten alırlarsa yanındayım atmaca abi halk desteği:Dtürk desteği:D
 

undertakerefe01

Katılımcı Üye
6 Tem 2007
776
7
Kardeş Benje Dusunceler yanlış adam taktırır devır ekonomi dewrı ama mıllet yha bu arabayada takılırmı dıye neden takılmasın arkadaşım ?_? adam hem arabasının keyfını alıo hemde az yakıo benzıne gore artık bunu normal karşılamak lazım ...
 
7 Tem 2007
53
0
tam olarak bilmiyorum ama büyük firmalar arbalarını satarken bir sözleşme imzalatıyolar ve o sözleşmelerde arabaya ek yakıt deposu takılmayacağı ibaresi var ve araba şeklin 4-5- madde daha bundan dolayı ferrariyi adamın altından aldılar lpg felan ben o arabayı gerçekten görme fırsatı buldum yağ gibi gidiyo
TOPUNUZA VS ALAYINIZA KS
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.