HOIC ile siteye ddos atack yaptım bi 5 saat de bekledim ama bir şey olmadı. Kusura bakmayın daha bu işlerde yeniyim sizce sorun ne olabilir ? :yo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ddoslar artık çoğu sitede küçük büyük etkili olmuyo.
ha illa salırı yapıcam diyosan bot netler var onları tavsiye ederim.onlarlada kurban kasman gerek.
hoıc loıc anonymous n kullandıgı saldırı programlı diyebiliyorum. programı kullanınca onların zombi bilgisayarı haline geliyomussun diye duydum ama ne kdar doğru bilemem
Ddos Tek Başına Yapıldığında Etkisiz Olur . Eğer Web Site Hack İşinde Gelişmek İstiyorsan İlk Olarak ;
1-)Brute Force Kullanımı Nasildir ?
2-)BruteForce 'Den Çıkan Wordpress yada Joomla Site Nasıl İndexlenir ?
3-)Wordpress Ve Joomla Siteye Shell Nasıl Atılır ?
4-)Wordpress ve Joomla Siteye Config Nasıl Çekilir ?
5-)Wordpress ve Joomla Siteye Nasıl Mass Deface Yapılır ?
Bunları Öğren Daha Sonra SQL Açığa Geç.
ddoslar artık çoğu sitede küçük büyük etkili olmuyo.
ha illa salırı yapıcam diyosan bot netler var onları tavsiye ederim.onlarlada kurban kasman gerek.
hoıc loıc anonymous n kullandıgı saldırı programlı diyebiliyorum. programı kullanınca onların zombi bilgisayarı haline geliyomussun diye duydum ama ne kdar doğru bilemem
tr.gg li siteleri tek başına çökertemiyon saçma ve gereksiz çalışmıyor yani
tr.gg li siteleri tek başına çökertemiyon saçma ve gereksiz çalışmıyor yani
kardeşim sen kafayımı yedin tr.gg siteleri tamam bedava ama onun arkasındaki sunucu çok güçlü yani zaten çökertmek zor tr.gg yi![]()
![]()
Bunların Konularını Atsaydın İyidi Öğrenirdik![]()