Habbo PVP Server Dosyaları (Oyun Script)

LadyShot

Üye
30 Ocak 2016
226
0
London
Hepinize iyi günler arkadaşlar. Bugün sizlere popüler olan Habbo isimli sanal oyunun dosyalarını vereceğim. Tamamen hoş ve sorunsuzdur arkadaşlar. Kullanışlıdır, eğer kendinize bir oyun kurmak istiyorsanız bunu denemelisiniz.

İndirme Link : Habbo CMS

Virustotal : Virüstotal

Demo : Habbo
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

furkansrby

Katılımcı Üye
9 Ara 2017
840
0
İzmir
Kardeş VDS'ye kurmak gerekmiyor mu bunu? :D Scripti yüklersin ancak oyun açılmaz diye biliyorum.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

'Ela

Üye
14 Ocak 2018
200
0
İstanbul
Mesaj birleştirme

Eline Sağlık Güzel Çalışma Olmuş

Eline sağlık yararlı ama.Scripti alanlar icin cok basit.Armut piş misali.Kodlamayı ögrenip de ben de boyle bir script yapayım demiyorlar.

Elinize Sağlık :mahcup:
İyi Günler

Habbo Türkiye her türlü server sunucu pvp açmayı yasaklamıştı çoktan beri. Her türlü dava açıyolar şikayet ediyolar aman dikkat edin yapmayın

Elinize sağlık arşivime alıyorum belki ileride lazım olur

nasıl yapılacak ve nasıl çalışacak yardımcı olabilir misiniz?

uymuyor derken neresi uymuyor ? biraz açıklarmısın

instagrama yükleyinde üstk kısım ve alt kısım gözükmüyor az bir genişletme ayarı var fakat yinede tam olmuyor ya üst kısım boş kalıcak yada alt kısım

InShot gibi uygulamalarla videonun boyutunu ayarlayabilirsin.

belirtdiğin program mobil için :(
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.