Haber sitesi kurarak para kazanabilir miyim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muhammed1999

Uzman üye
19 Ağu 2017
1,070
12
9999999
Wordpress ile ücretsiz bir haber sitesi kurmak istiyorum her gün diğer sayfalardan yabancı sayfalardan haberleri alıp paylaşarak para kazanabilir miyim ?
 

metehanzz

Üye
4 Şub 2019
235
0
Evet kazanabilirsin.Her türlü sitede aslında para kazanabilirsin.Sitede hiçbirşey olmasın fakat tıklansın ve reklamlar olsun yine kazanırsın.


Siteyi açtıktan sonra siteye reklam koy ve hite önem ver.
 

Gauloran

Moderasyon Tim Lideri
7 Tem 2013
8,337
863
Blackwell Academy
merhaba, yabancı kaynaklardan haber çevirileri yaparak para kazanmanız mümkün. Düzgün bir domain almanı tavsiye ederim ayrıca wordpress içerik yönetim sistemiyle seo ayarlarıyla ilgili konular mevcut inceleyebilirsin.
 

M3m0ry

Kıdemli Üye
3 Haz 2017
4,410
129
4
xD
Merhaba. Üsteki üyemizin dediği gibi, her türlü siteden para kazanabilirsiniz. Fakat farklı bir site olmalı. Haber yemek tarifi gibi siteler artık pek tütmüyor. Millet haberleri sosyal medyadan takip ediyor.
 

Pwdec

Kıdemli Üye
28 Haz 2016
4,607
149
/etc/passwd
kardeşim copy paste ile nasıl üst sıralara gelmeyi planlıyorsun özgün yazılar yazman lazım daha sonra banner veya adsense üzerinden reklamlarla para kazanabilirsin.
 

HackeR CreaTure

Katılımcı Üye
25 Ağu 2017
768
0
Germany
Destek olacağıma köstebek olmak istemem fakat haber sitenize pek fazla erişim elde edileceğini sanmıyorum çünki atıyorumki istanbul'da deprem oldu ve sizde Bursa'da yaşıyorsunuz bu kaynağa erişmek için araştırma yapmanız gerekli mecburen. Yani bunun için habercinizin olması lazım her ilde. Çünki siz haberi paylaşana kadar 1000'lerce sitede bu haber yayınlanmış olacaktır.
 

AFYDTG

Katılımcı Üye
15 Ocak 2018
327
0
Gezegen dışı
Wordpress ile ücretsiz bir haber sitesi kurmak istiyorum her gün diğer sayfalardan yabancı sayfalardan haberleri alıp paylaşarak para kazanabilir miyim ?

Benim de bir haber sitesi projem var. Fakat bu öyle copy paste yaparak yükselebileceğin bir iş değil. Yıllık 16 bin TL giderim olacak şekilde planım var. Ama benim iş biraz daha ciddi. Bu 16 binin 15 bini Medyaya 1000 i ise hosting - domain e gidiyor. Ben TR haberleri paylasacagim icin telif yememek icin ( yeterli haber kaynagim olmadigi icin abonelik alacagim ) AA dan abonelik alacagim . Eğer bir tif yersen Allah göstermesin en az 30-40k yiyeceginden eminim ki bildigim bu tarz adamlar var :) işini saglam yapacaksan haber işine gir yoksa hic tercih etmem. Onun yerine başka tarzlara yonelebilirsin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.