Çözüldü ********* haberleri ddosla heckledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30 Haz 2018
131
0
venüs
hocam ddos la kurdistanın haberlerine saldırı yaptım yanlız bilgisayarım korunamıyor sıkıntı çıkar mı?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

CH4M3

Uzman üye
19 Ağu 2017
1,926
16
php island
Öncelikle korunmanızı gerektirecek herhangi bir durum bulunmamaktadır. İkinci olarak Ddos saldırılarında bulunarak Kürd'istan haber sitelerini yavaşlatmaktan fazlasını yapamazsın. Eğer hack gibi faaliyetlere merakın var ise SQL açığını xss açığını incelemeni tavsiye ederim.
 
Son düzenleme:

HackerDodo

Kıdemli Üye
17 May 2016
2,218
1
Las Vegas
Dostum kendı bılgısayarından attıysan sıteden ban yemıssın vds vps lınux ısletım sıstemlı makıne ıle dusurebılırsın hacklemıs degıl down etmıs yanı belırlı bır sure erısıme kapatmıs olursun.
 

'TÜRKÇÜ

Kıdemli Üye
3 Haz 2017
2,059
2
Ddosu neden bu kadar önemsiyorsunuz veya gözünüzde büyütüyorsunuz anlamış değilim. Saçmalıktan başka birşey değil. Kendi internet firmanız üzerinden ddos atmak çok farklı birşey attıktan sonra AKK 'ye bir bakın isterseniz. dos yerine farklı yöntemlere başvurabilirsiniz.
 

~Mc-KoRkU~

Uzman üye
15 May 2009
1,218
3
Başkent
Öncelikle konuyu farklı tartışmalara çekmeye ve konu sahibine tavsiye vermeye gerek yok konu sahibinin sorusunu cevaplayalım kafi öncelikle korunmanız için herhangi bir sebep yok öte yandan ddos bir hack değildir sadece site sahibinin sitesini geçici olarak devre dışı bırakmış olursunuz iyi forumlar.
 

Corle0ne

Yaşayan Forum Efsanesi
25 Haz 2016
9,593
502
StPetersburg
hocam baya araştırıyorum da ddos çıkıyor karşıma sağlam bir saldırı proglamları varsa söyleye bilirmisiniz hocam

Öncelikle terör örgütlerine yönelik saldırı yapacağın için gizlenmene gerek yok, sağlam bir saldırı için rat virüsü yayıp kendine botnet ağı oluşturabilirsin.

Ağında ne kadar fazla kurban varsa o zaman daha sert saldırı yaparsın

Forumda "Rat - Botnet - Ddos" konularına göz atabilirsin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.