Arkadaşlar bana hacker olmam için sıfırdan yardım edicek bazı abiler lazım yardımlarınızı bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Python öğrenerek başlayabilirsin.Arkadaşlar bana hacker olmam için sıfırdan yardım edicek bazı abiler lazım yardımlarınızı bekliyorum
Eğer kendi toolunu kendi scriptini yapmak istiyorsan python öğrenebilirsin ilk başta ama python öğrenmeden hazır toollar ile de baya gelişebilirsin.Python öğrenmeni tavsiye ederim.Arkadaşlar bana hacker olmam için sıfırdan yardım edicek bazı abiler lazım yardımlarınızı bekliyorum
Merhabalar.Arkadaşlar bana hacker olmam için sıfırdan yardım edicek bazı abiler lazım yardımlarınızı bekliyorum
Merhaba Sayın kullanıcı ;Arkadaşlar bana hacker olmam için sıfırdan yardım edicek bazı abiler lazım yardımlarınızı bekliyorum
Selam. Python programlama dili öğrenerek başlaya bilirsin.Arkadaşlar bana hacker olmam için sıfırdan yardım edicek bazı abiler lazım yardımlarınızı bekliyorum