Merhaba Arkadaşlar Büyük Bir Hack Forumunda Xss Açığı Buldum Bu Açığı En Güzel Şekilde Nasıl Kullanabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl alacağım pekiPek fazla bilgim yok ama admin bilgilerini almaya çalış
Esenlikler dilerim,
misyonumuz gereği Türk sitelerinde zararlı faaliyetlerde bulunmamaktayız ancak eğer yabancı bir site ise cookie stealer yazarak tıklayan kişilerin çerezlerini çekebilirsiniz.
Aslında XSS ile kodlama bilginize bağlı olarak bir çok şey yapılabilir hatta birkaç açıkla birleştirerek direkt paneli bile alabilirsiniz (eski şifreyi sormuyorsa) ancak size bazı genel bilgileri vermesi açısından konuları vereyim.
Aşağıdaki konulardan daha detaylı bilgiler edinebilirsiniz:
İyi günler.
web site kur orda php koduya cookie depola ve xss li siteye dön Js koduyla senin sitene yönlendir sonra yönlendiren xss li site linkini amdinlerden birine kakala işte moruqx![]()
sizin sitede birşey buldum bunu nasıl yaparsınız hayin herifler filan girdiğinde linke yönlenip senin sitendeki php koda cookie adresini bırakıcak sende onu kendi tarayıcına enjekte ediceksin ve artık o sitede o adamın yerindesin herşeyi yap
bunun internette çok fazla örneği var bence küçük bir araştırma yeter
Özelden Bana Anlatırmısın Ne Yapacağımı Gerçekten bütyük bir site araştırdım ancak hep ingilizce kaynaklar var KoDa