Hack Günahmıdır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yennn

Uzman üye
18 Şub 2011
1,291
0
Asgardia
:D bence diyanete sormak gerek :D

Aslında ne için hack yaptığına bağlıdır bence. Şayet günahsa pkk'lıların en basitinden facebook profilini hackleyin. Bu günah olacak mı ?
 

AKėLa1

Kıdemli Üye
15 Eki 2009
4,733
1
Mersin
Senin niyetine bağlı bu gidip kredi kartı şifresi, banka soyma gibi işlerle uğraşırsan cehennemde hack muhabbeti yaparsın zebanilere onun dışında vatan millet için yararlı işlerde bulunursan tahminimce sevap olarak geri döner ayrıca hack oruç bozmaz o konuda'da sıkıntınız olmasın.
 

L!D3R

Katılımcı Üye
31 May 2010
435
0
Burasi
Bence sana kotuluk yapan birine karsi kullanirsan gunaha girmez , Lakin sucu olmayan birine yaparsan gunaha girer.Ama dinde sana kotulu yapilsa bile sen kotuluk yapma der,biraz mantiga uymuyor.Dine gore savasta oldurmekde gunah diyildir buda var.
 

PcChoLik

Uzman üye
18 Tem 2011
1,587
0
İstanbul
yanılmıyosam zekeriya beyaz hocayla sanaldan yapılan bir sohbet vardı hack günahmıdır diye :D heralde değildir demiştir :D

Hack yapmak Orucu bozmazzz :D ne orucu ramazan bitti bile :p
Hack yapmak Günah yazmazzz :D kotalı netin varsa KOTA yazar :p
 

ByHackerWorld

Yeni üye
13 Eyl 2011
21
0
simdi banka soymak icin hacker olmakla hobi yada iyi isler icin hacker olmak farklidir banka soymak nasil gunahsa emek,alin terini atmak oda ole bise ama nasil bir pkk liyi yakalamak ulkemiz vatanimiz icin iyiyse pkklilarin sitesini cokertmekte iyidir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.