Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer bu işe gerçekten girişmek istiyorsanız ve İngilizce'niz iyiyse kitap önerebilirim konu konu okuyarak anca bir kaç site indirirsiniz ve ustalaşmanız çok zaman alır ancak bu kitaplar üzerinden bir müfredat ile, anlamadığınızı araştırarak giderseniz daha yararlı olur. İngilizcem yok derseniz geçenlerde Türkçe de kaliteliye benzeyen bir kitap görmüştüm ama hatırlamıyorum adını, araştırmanız gerek.
Kitabın adı nedir?
Bir Çok hack alanı var. Öncelikle nereden başlayacağını bir belirle. Forumda Binlerce konu var sana yardımcı olabilecek
Benim elimde kullandığım ve kullanacağım 3 kitap var İngilizce olarak.
- Basics of Penetration Testing (Bununla başladım, başlangıç için en uygunu gibi)
- The Ethical Hacking (Bu da başlangıç için iyidir, birinciyi bitirince buna da göz atıcam)
- The Hacker Playbook 2 (Biraz daha orta-ileri seviye olarak nitelendiriyorlar daha bakma şansım olmadı)
Bu kitaplar daha çok hedef site hacklemeyi ve bunu ethical hacking olarak yapmayı anlatırlar ama ethical hackerların da blackhat hackerların da kullandığı yöntemler hemen hemen aynı olduğu için kendi yolunuz ne olursa olsun bunlardan yararlanabilirsiniz
Not: Attığım linkler Amazon linkleri ama siz torrentlerini bulabilirsiniz, ben de torrentden indirdim.
bana atabilir misiniz