Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dostum menemenmi yapıyosun azcık şundan öğreniyim azcık bundan öğreniyim zaten c++ öğrenmek herşeyi tamı tamına anlamak uzun sürer iş yerine girmen için 3 yıl c++ deneyimi lazım java zaten çok uzun sürer öğrenmesi sen günde 1 saat c++ 1 saat java 1 saat php 1 saat asm çalışırsan hiçbir yere gelemezsin açık açık söyliyim sana
Kardeşim böyle bir çalışma programı olmaz maalesef. Mesela exploit var listende ama senin exploiti gerçek anlamda anlaman için önce elektronik cihazların çalışma mantığını, ramin, işlemcinin çalışma mantığını anlaman gerek. Overflow nedir? Neden oluşur? Bunları öğrenmen lazım. Ayrıca assembly eklememişsin bile listeye. Yani gibi gibi.
Bunların bir sırası var ona göre çalışman gerekir. Ayrıca oldukça ağır bir program bu. Bunların yerine Masaüstü uygulama ve Veri tabanı işlemlerine çalış. Önce onlar bi yerleşsin. Sonra web e geçersin. JQuery i de eklersin listene, PHP ,ASPNet gidersin öyle.
Aslında Tablo GÜzel Olmuş Fakat Günlük Yerine Her Ay 1 Programa Yoğunlaşmalı Ve 1 Aydan Sonrada Toplu Tekrar Yapmalı...
Zafere Giden Her Yolda Klavyeler Kırılmalıdır....
Evlat bırak o programı yere
Beynini yakmayasın kardeşim bu ne böyle . Taksit taksit hiçbir şey öğrenemezsin sırayla yoğunlaşarak yap.
Bu tabloya baştan başa zaman kaybı bence hiçbir şey öğrenemezsin adam gibi.
kardeşim bence çok boş düşünüyosun yıllardır hack ve yazılım konusunda hepsini bir arada ögreniyorum her konuda oldukça bilgim var + yıllarımı tek bir dile vererek böyle boş bir iş hayatta yapmam 1 yıl içinde ben 2 dili zaten su sel yaparım 2.tabloylaDostum anlamadın sen bizi bir gün php bir gün c# olmaz ilk önce neyi öğreniceksen yıllarını verip öğreniceksin yok ondan biraz yok ondan biraz öğreniyim dersen hiçbir şekilde hiçbirşeyi öğrenemezsin