Hack Programları, Exploitler, Onlarca Site Hacklemek İsteyenler İçeri

PaTRoN76

Üye
19 Ocak 2013
129
0
HeLL
Selamun Aleyküm.


Web hack ile ilgilenen arkadaşlarımız için kendi arşivimi paylaşıyorum. 2011 , 2012 yıllarında paylaşılan program ve exploitler dahi mevcut. Arşivde bulunan programlar Ux0r , Montesque , 1923Turk gibi bilindik ve işin ehli olan kişilerin programlarıdır. Bu nickleri bilmeyen yoktur sanırsam. Ve exploitler ise iskorpitx usta ya aittir.


Hack konusunda az buçuk bilgisi olan kişiler emin olun bu arşivdeki yardımcı programlar ve ****ryaller ile kendinizi baya geliştirebilirsiniz.


Veya millet onlarca siteyi nasıl hackliyor ? Neler kullanıyor vs. demeyin çok basit.

Nasıl mı ?



Arşivi özetliyorum. Wordpress sistem açığı yayınlandı diyelim. Arama motoru ile açığı olan sistemleri tek tıklama ile otomatik olarak tarıyor ve birkaç dakika içinde onlarca site karşınıza düşüyor.

Bir siteye eriştiniz bu site üzerinden sunucudaki diğer sitelere geçmek ve onlarca site mi hacklemek istiyorsunuz ?

Config çekebilirsiniz ya da root olabilirsiniz .Root olmak için iskorpixt in zamanında paylaştığı birçok root exploitleri elimizde.



Hedef sitemi hacklemek istiyorsunuz ?

Öncelikle hedef site için sunucu tarayın. Sunucuda bulunan sitelere brute force çekin. Joomla wordpress vbulletn

açıklarını bakın. Sunucudaki diğer sitelerin sql açıklarına bakın. Sql Scanner programı ile..

Bence bu kadar açıklama yeterli. Dediğim gibi biraz bilginiz olduktan sonra devamı gelmektedir.
Bizler 2010 gibi sahalarda iken " Bilgi paylaştıkça çoğalır " sözü ile hareket ederken. Şuan da herkes kendi menfaati ve

kendi çıkarını düşünüyor.

Birçok forum sitende gezindiğimde gözüme çarpan tek konu şu. Site nasıl hacklenir ? Onlarca siteyi nasıl hackleyebilirim ?
Korkmayın bilgi paylaştıkça çoğalır ve sizler de daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanızsa bu yolda ilerleyin.


Not: Antivirüsler virüs algılaması yapabilir. Sebebi ise ; sheller ve root için exploitlerdir. Bunları bilmeyen yoktur zaten. Programlar ise temizdir. Hepsini kullanmış biriyim. Programlar netframework isteyebilir bu da bilgisayarında yüklü olmayanlar indirip yükleyebilir.

Not2: Web hack konusunda takıldığınız noktalarda , geçemediğiniz sunucularda , girmiş olduğunuz sunucuda script çekme ,


kendi web sitenizin güvenliği konusunda yardımcı olabilirim. Pm ile iletişime geçebilirsiniz.

Ekran Görüntüleri:

kj8NBJ.png


YvEXkk.png


VlzqaB.png




İndirme Linki:

Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam

Bir Teşekkür Yeter.
 

HexSuPRaa

Kıdemli Üye
19 Tem 2012
2,116
0
Exploit
Burda emek var Teşekkür ve yorumu hak ediyor ama dosyayı mediafre yüklersen cok uzun kalıcı olur link
 

Re-Design

Katılımcı Üye
6 May 2013
973
0
Teşekkürler yararlı konu. Keşke birde VirusTotal sonucu ekleseydiniz. Arşivinizde netür virüslerin bulunduğunu forum üyeleride görseydiler
 

byislam

Uzman üye
28 Haz 2015
1,914
0
şimdi bu yorumu yazıyorum banada bir teşekkür gerek şaka şaka :)) kardes elıne saglık vala toplamıssın
 
14 Nis 2012
242
0
Emek vermissin tesekkurler kardesim keske Virustotal de ekleseydin bu tur seylere maruz kalmazdin.Ayrica Tum prolar temiz eline emegine saglik.
 

PaTRoN76

Üye
19 Ocak 2013
129
0
HeLL
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Fakat söylediğim gibi virüs total eklemek sıkıntı değil. Shell paylaşımıda yaptığımdan virüs total onları virüs olarak görecektir.Korkmanıza gerek yok. Forumda araştırma yapıp shellerin virüslü görünebileceğini öğrenebilirsiniz.
 

bezor1

Katılımcı Üye
17 Ocak 2016
600
1
Arkanda
kardeşim ben bu işlerde yeniyi mbili paulaşdıkca cugalır lafı dogru 2 cok yakın knk bu işe başladık enazıdan 1-2 şey ogretirmisin skype varsa ekle
skype : THOR19072
saymer'ONLİNE'Pause
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.