Bin Metin temelde uygulama veya herhangi bir dosya metin ayıklamak için kullanılan bir metin çıkarıcı yazılım. Bu Hotmail Hacker ve Gmail Hacker gibi uygulamalar e-posta kimliği ve şifre elde edebilirsiniz. Adım kullanımı ve öğretici adım aşağıdaki gibidir:
1. Benim yazı Hack Gmail Hesapları bakın: Gmail Hacker.exe dosyası oluşturmak için Gmail Hacker.
2. Ayrı bir klasöre indirilen Bin Metin yazılımı açın.
3. Açık Bin Metin ve size oluşturduğunuz Gmail Hacker.exe dosyasını tutmuş konuma göz atın. Şimdi git vur.
4. Bin Metin dosyanın tamamını taraması ve Gmail Hacker.exe dosyadan tüm ayıklanan metni görüntüler.
5. Yukarıdaki ekran resmini gösterildiği gibi e-posta adresi ve şifre bulana kadar Şimdi aşağı doğru ilerleyin.
Bu demektir ki arkadaşınızın veya bir başkası bu Gmail hacker yazılımı verilmiş ve bu yazılım e-posta hesaplarına kesmek olabilir ve siz onu şüpheli hissediyorsanız, kolayca kendi e-posta hesabının parolasını kesmek olduğunu söylemiştim eğer. Hacker hack tadını çıkarın!
Buyrun Link :BinText.rar
Virüs Total:https://www.virustotal.com/file/30a...c0cceaa719070cbddef8ea976b3284f7f9e/analysis/
BİR TESEKKURU EKSIK ETMEYIN