kardeşim gerçekten program satın aldıysan parana yazık etmişsin siteyi bir süreliğine dondurucak programı para vermeden de bulurdun.Ana sayfaya index basma olayına gelicek olursak o iş biraz karışık index basmak istiyorsan kendine alt yapı hazırlamalısın hack konusunda bilgi sahibi olmak isitiyorsan ilk ufaklardan başla Iss sql felan işte zehir de kolaydır zehiri yapabilirsin aslında zehir kolaydır zehir yapabilmen için doğru arama kodunu bulmak gerekir.Anasayfaya shell atarak da index basabilirsin dediğim gibi bir şeyler yapmak istiyorsan ilk önce emek vermek gerekir ki verdiğin emeklerin karşılığını alasın sen ilk önce biraz programlama dili öğren hepsini otur öğren demiyorum sana hepsinden veya bir kaç tanesinden bir şeyler kapsan ve o konuda kendini geliştirsen işi ***ürürsün.Rüya olayına değinmek gerekirse kendini çok kasmışsın o kadar kasmana gerek yok rüyalarına neden giriyor ki anlamadım hacker olmak iyi bir şey değildir aslında neden biliyormusun her önüne gelen hacker olsaydı veya şöyle söylemek gerekirse olabilseydi şimdi dünya yaşanmaz bir şehir olurdu düşünsene bi tane mail adresi açıyorsun adresi açtıktan 1 saat sonra çalınıyor kötü olur dimi bilgisayar alıyorsun yeni daha kutusundan yeni çıkarmışsın internet bağlatıyorsun yazılan bir virüs sayesinde yeni aldığın bilgisayarından oluyorsun hadi bunun gibi ufak şeyleride bıraktım bi kere millet bankada parasını saklayamazdı atıyorum türkiyenin her yerinde iş merkezlerin alışveriş merkezlerin fabrikaların falan var ayda senin hesabıma 10000$ dolardan fazla para yatıyor diyelim ki bu mümkün olur öyle bir şey olsa,Bankada para saklanmaz neden ? Bir tane adam gelir senin banka hesap şifreni kırar senin paralarını kendi hesabına bi güzel aktarır sende ödemelerin filan varsa ödemeleri yapamaz ölece kalırsın yani hacker olucam diyorsan bunları göze almalısın bi kere proxy bile yapsan seni ttnet veya smileadsl veya türknet veya biri herhangi bir internet sağlayıcı firma senin ne yaptığını biliyorlar sen modemi ne zaman kapatsan onlar onu öğreniyor sen bir siteye girerken senin kullandığın modem sisteme bilgi veriyor ben şuraya giriş yapıyorum diye yani hacker herkes olamaz sende illa öğrenicem yasak bir iş yapmicam diyorsan buyur bir çok site var hepsinden yararlan bu işten anlayan üyelerle konuş yardım iste gerçi yardım eden çok az kişi çıkıcaktır bunuda söylemeliyim ben hiç bir şey bilmiyorken neler çektiğimi bir ben bilirm bir de allah yani bu iş zor öğrenmek istiyorsan forumda açılan konuları dikkatli oku yazılan yazı tam bir sayfa bile olsa bu işi öğrenmek istiyorsan oku hadi selametle....( BİRDE HİÇ BİR ŞEY İÇİN KİMSEYE YALVARMA NOLUR ÖĞRET NE OLUR GÖSTER GİBİSİNDEN BİRŞEYŞEYLER SÖYLEME KİMSEYE YALAKALIK YAPMA YARDIM ALMAK İSTİYORSAN BU YAZDIKLARIM İŞİNE YARİCAKTIR.)