Öncelikle herkeze Selamun Aleyküm kardeşlerim. Hacker olmaya ''heves'' değil ''hedeflemiş'' biriyim. Zaman ve tecrübe ile İnşallah iyi bir konuma geleceğim. Sizden istediğim şey şu. Şuan windows xp kullanıyorum yakın zamanda linuxa geçicem. Sizce hangi dili seçmek benim için daha yararlı olur ve hacker alanında daha çok uygundur ? Hepsini zamanla öğreniceğim ama hangisine daha çok kafa patlatmalıyım sizce ? Başlangıç olarak hangi videoları hangi yolu ele almalıyım ? Bana bir rehber lazım neler izleyeceğim konusunda, forumdaki bütün başlangıç konularını azda olsa inceledim. Ancak burdan tavsiye ile daha iyi olacağını düşünüyorum. Ego gibi olmasın ama diğer insanların aksine bilgisayar işinde daha iyi olduğumu düşünüyorum. Çünkü küçüklüğümden beri her sorunu kendi başıma rehberim olmadan aşmışımdır. Bu konuda yetenekli olmamın sebebi budur herhalde. Çabucak amerikan filmlerindeki gibi büyük yerleri hackleyemiceğimi biliyorum. Büyük sabır isteyen bir iş. Uzun lafın kısası sizden istediğim bu yolda bana vereceğiniz tavsiyeler. Yani bu alanda hangi dile önem verirsem hızlı ilerlerim, neler yaparsam hızlı hedefime ulaşırım. Hazır programlar kullanmak yerine kodlarla içli dışlı istiyorum. Çünkü bu kodlarla makine dili ile ne kadar içli dışlı olursam temelim ve geleceğimin diğerlerinin aksine daha sağlam olur diye düşünüyorum. Ben ne yapmalıyım ? Lütfen tecrübelerinizi buraya yazın