Merhaba Sayın Türk Hack Team Forum Üyeleri
İçinizde benim gibi foruma yeni katılmış hacker olma yolunda gelişen bir sürü üye var. Bende anlık elimde bulunan programları
arşiv halinde sizin ile paylaşmak istedim.
Arşivin İçinde Bulunan Programlar :
// Arama M0t0ru
// Brute Force
// DW Admin Panel Bulucu
// Havij 1.16 PRO
// Veteran Dork Studio 3
Öncelikle Veteran Dork Studio 3 programı ile dorkunuzu yazıp sonra o dorkları Arama M0t0runda taratıp gelen siteleri kaydediyoruz. Kaydettiğimiz bu siteleri Brute Force programına okutup deneme yanılma yöntemi ile sitemizi hackleye biliyoruz. Fakat elde ettiğiniz bilgiler ile gireceğiniz panel belirsiz. Paneli bulmak için de DW Admin Panel Bulucu adlı programdan yararlanıyoruz. Panel elimize geçtikten sonra bilgileri girip kendi indexinizi basabilirsiniz.
Daha net açıklaması Quiklavın açmış olduğu bu konuda.
Ayrıca MD5 ile şifrelenmiş bilgileri kırmak için bir site ve kullanabileceğiniz 10 15 tane wallpaper ekledim.
Son olarak Havij programını yönetici olarak çalıştırmaz iseniz çalışmaz.
Umarım hoşunuza gider.
Eklenen wallpaper lar dan bazıları forumdaki üyelerden eklenmiştir.
Eğer izni yoksa konuyu silebilirim. Bu görüşteki üyelerin isteklerini belirtmelerini rica ederim.
✪ Tasarımlarını Kullandığım Grafikerler ✪
Ephesus - EFY - CxFor - dolbytr - AlphaJakey - Reflection
Ayrıca sadece wallpaper setini indirmek isteyenler için de ayrı şekilde uploadladım.
▼ Arşivler ▼
Bütün Arşiv : Developer.rar [dosya.tc]
Dosya Boyutu : 177.23 MB
Rar Pass : m0deaintht
VirusTotal : Tıkla
Sadece 1 tane zararlı dosya gösterdi ama bu programların hack programı olması ile kaynaklı.
Hepsini bizzat ben kullanıyorum. Hiç bir sorun yok.
Sadece Wallpaper Arşivi : Wallpapers.rar [dosya.tc]
Dosya Boyutu : 84.75 MB
İçinizde benim gibi foruma yeni katılmış hacker olma yolunda gelişen bir sürü üye var. Bende anlık elimde bulunan programları
arşiv halinde sizin ile paylaşmak istedim.
Arşivin İçinde Bulunan Programlar :
// Arama M0t0ru
// Brute Force
// DW Admin Panel Bulucu
// Havij 1.16 PRO
// Veteran Dork Studio 3
Öncelikle Veteran Dork Studio 3 programı ile dorkunuzu yazıp sonra o dorkları Arama M0t0runda taratıp gelen siteleri kaydediyoruz. Kaydettiğimiz bu siteleri Brute Force programına okutup deneme yanılma yöntemi ile sitemizi hackleye biliyoruz. Fakat elde ettiğiniz bilgiler ile gireceğiniz panel belirsiz. Paneli bulmak için de DW Admin Panel Bulucu adlı programdan yararlanıyoruz. Panel elimize geçtikten sonra bilgileri girip kendi indexinizi basabilirsiniz.
Daha net açıklaması Quiklavın açmış olduğu bu konuda.
Ayrıca MD5 ile şifrelenmiş bilgileri kırmak için bir site ve kullanabileceğiniz 10 15 tane wallpaper ekledim.
Son olarak Havij programını yönetici olarak çalıştırmaz iseniz çalışmaz.
Umarım hoşunuza gider.
Eklenen wallpaper lar dan bazıları forumdaki üyelerden eklenmiştir.
Eğer izni yoksa konuyu silebilirim. Bu görüşteki üyelerin isteklerini belirtmelerini rica ederim.
✪ Tasarımlarını Kullandığım Grafikerler ✪
Ephesus - EFY - CxFor - dolbytr - AlphaJakey - Reflection
Ayrıca sadece wallpaper setini indirmek isteyenler için de ayrı şekilde uploadladım.
▼ Arşivler ▼
Bütün Arşiv : Developer.rar [dosya.tc]
Dosya Boyutu : 177.23 MB
Sadece 1 tane zararlı dosya gösterdi ama bu programların hack programı olması ile kaynaklı.
Hepsini bizzat ben kullanıyorum. Hiç bir sorun yok.
Sadece Wallpaper Arşivi : Wallpapers.rar [dosya.tc]
Dosya Boyutu : 84.75 MB
Moderatör tarafında düzenlendi: