Dikkat:Aşağıdaki setler Orijinal Eğitim Setlerinden oluşur. Crack,demo gibi durumlar söz konusu değildir! Hepsi Tam sürüm,Görsel ve Türkçedir.
İçerikde belirtilen tüm setler gönderilecektir!
Bu set sayesinde öğrenilen bilgilerle yapılan Hack Saldırılarında sorumlu kişi sadece kişinin kendisidir!
Not:Son Satıışlardır.BAŞKA SATIŞ OLMAYACAKTIR!
Egitim Setlerinde Hackerin Saldırı teknikleri,egitim videoları ve temel saldırı yöntemleri aytıntılı olarak anlatılmaktadır. Türkçe ve Tamamen görseldir. Dvd'e kayıt yapılarak gönderilecektir. Egitim İçeriği Profosyenel bir ekip tarafından hazırlanmıştır. Egitim İçeriginden ögrenilerek saldırılan sitelerden,sadece Kişi sorumludur.
Not: Temel alt yapı bilgisi gerektirmez.Anlatımlar başlangıç seviyeden profosyenel seviyeye doğru ilerlemektedir.
Egitim İndex:
-Güvenlik Egitim Seti
-İleri Düzey Güvenlik Egitim Seti
-Crack ve Hack Saldırıları Egitim Seti
-Hack Mühendisligi Egitim Seti
Shell Egitimi
RFI & LFI Eğitimi
SQL INJECTION Eğitimi
XSRF & CSRF Eğitimi
XSS & COOKIE ATTACK Eğitimi
not: Türkiyenin en büyük hacker'ı İskorpitx'inhazırlamış oldugu Egitim Videoları hediye olarak gönderilecektir.Tamamen türkçe ve görseldir.
Bu Ürünü Alan Herkese GRAFİKERLİK EGİTİM SETİ de gönderilecektir!
Grafikerlik Egitim Seti Tamamen Profosyenel Düzeyde Hazırlanılmış Bir Egitim Setidir. Tüm setler;İnternetde Profosyenel kişilerin hazırlamış oldugu egitimlerden oluşur.Lütfen Uyduruk 3-4 saatlik setler ile karıştırmayınız! Bu setler 10 saatden fazla, ve tamamen yüksek kalitedir!
Tüm Dersler Görsel ve Türkçe olmakla beraber,yüksek kalitede ve Başlangıç seviyesinden Üst düzey seviyeye kadar anlatım mevcutdur. Egitim Setleri Dvd'e kayıt yapılarak gönderilecektir. Egitim İçerikleri Adobe Cs3 ve Adobe Cs4'e göre anlatılmaktadır. Kurslara milyarlarca para vermek yerine çok ucuz bir fiyatdan sahip olabilirsiniz.
Photoshop Egitim Arşivi
Egitim Seti 1: Adobe Phoshop Cs3 Egitim Seti
Egitim Seti 2: Adobe Photoshop Cs4 Egitim Seti
Egitim Seti 3: Photoshop ile Web Tasarımı
Egitim Seti 4
hotoshop Çizgi Tasarım ve Grafikerlik
Egitim Seti 5
hotoshop Fotografçılık Egitimi
Egitim Seti 6: Photoshop Web Tasarımını Css'e aktarma
Dreamweaver Egitim Arşivi
Egitim Seti 7
reamweaver Cs4 Egitim Seti
Egitim Seti 8
reamweaver Cs3 Egitim Seti
Flash Egitim Arşivi
Egitim Seti 9:Flash Cs3 Egitim Seti
Egitim Seti 10:Flash Cs4 Egitim Seti
Diğer Egitim Setleri
-Freehand
-3D STUDİO MAX 2009
-Illustrator
-Fireworks
Görsel Eğitim Seti / Hacker Eğitim Seti sahibinden.com'da - 56077865
İçerikde belirtilen tüm setler gönderilecektir!
Bu set sayesinde öğrenilen bilgilerle yapılan Hack Saldırılarında sorumlu kişi sadece kişinin kendisidir!
Not:Son Satıışlardır.BAŞKA SATIŞ OLMAYACAKTIR!
Egitim Setlerinde Hackerin Saldırı teknikleri,egitim videoları ve temel saldırı yöntemleri aytıntılı olarak anlatılmaktadır. Türkçe ve Tamamen görseldir. Dvd'e kayıt yapılarak gönderilecektir. Egitim İçeriği Profosyenel bir ekip tarafından hazırlanmıştır. Egitim İçeriginden ögrenilerek saldırılan sitelerden,sadece Kişi sorumludur.
Not: Temel alt yapı bilgisi gerektirmez.Anlatımlar başlangıç seviyeden profosyenel seviyeye doğru ilerlemektedir.
Egitim İndex:
-Güvenlik Egitim Seti
-İleri Düzey Güvenlik Egitim Seti
-Crack ve Hack Saldırıları Egitim Seti
-Hack Mühendisligi Egitim Seti
Shell Egitimi
RFI & LFI Eğitimi
SQL INJECTION Eğitimi
XSRF & CSRF Eğitimi
XSS & COOKIE ATTACK Eğitimi
not: Türkiyenin en büyük hacker'ı İskorpitx'inhazırlamış oldugu Egitim Videoları hediye olarak gönderilecektir.Tamamen türkçe ve görseldir.
Bu Ürünü Alan Herkese GRAFİKERLİK EGİTİM SETİ de gönderilecektir!
Grafikerlik Egitim Seti Tamamen Profosyenel Düzeyde Hazırlanılmış Bir Egitim Setidir. Tüm setler;İnternetde Profosyenel kişilerin hazırlamış oldugu egitimlerden oluşur.Lütfen Uyduruk 3-4 saatlik setler ile karıştırmayınız! Bu setler 10 saatden fazla, ve tamamen yüksek kalitedir!
Tüm Dersler Görsel ve Türkçe olmakla beraber,yüksek kalitede ve Başlangıç seviyesinden Üst düzey seviyeye kadar anlatım mevcutdur. Egitim Setleri Dvd'e kayıt yapılarak gönderilecektir. Egitim İçerikleri Adobe Cs3 ve Adobe Cs4'e göre anlatılmaktadır. Kurslara milyarlarca para vermek yerine çok ucuz bir fiyatdan sahip olabilirsiniz.
Photoshop Egitim Arşivi
Egitim Seti 1: Adobe Phoshop Cs3 Egitim Seti
Egitim Seti 2: Adobe Photoshop Cs4 Egitim Seti
Egitim Seti 3: Photoshop ile Web Tasarımı
Egitim Seti 4
Egitim Seti 5
Egitim Seti 6: Photoshop Web Tasarımını Css'e aktarma
Dreamweaver Egitim Arşivi
Egitim Seti 7
Egitim Seti 8
Flash Egitim Arşivi
Egitim Seti 9:Flash Cs3 Egitim Seti