Hacker Kelimesi İnternet Ortamın da Herşeyi Bilen Kişiler midir?

hacktime11

Üye
15 Ocak 2019
125
4
23
NEREYE...
Selamlar Dostlarım Öncelikle Herkesin Bayramı Mübarek Olsun. Ben 19 Yaşında Sosyal Medya Ve Az Çok Hesap Crackleme İşi Yapan Biriyim.
Günden Güne Merakım Artıyor Kodlamaya. Neden Başlamayayım Dedim Kendi Kendime. Bi Tht Formunu Vb. Forumlara Göz Gezdirdim A Dan Z Ye Onlarca Yüzlerce Bilgi Var Ondan Kastım Programları Mı Dersin Kodlama Dillerini Mi Dersin Kullanılacak Programları Mı Dersin Öğrenmesini Mi Dersin Gerçekten Çok Zor Web Tabanlı Programlama Dillerinden İlk Olarak Html Ve Css Ye Geçtim Tht Formunda Önerilen Kişi Ve Videolara Bakayım Dedim Baya Terim Program Vb. Gözümün Önüne Geldi Şu Soru Oluştu Aklımda?
Hacker Kelimesi İnternet Ortamın Da Her Programı Her Programlama Dilini Bilen Midir? Her Hacker Her Programın Kullanımını Bilmeli Midir?
Her Hacker Tüm Programlama Dillerini Bilmelimidir? Kafamda Deli Sorular :) Baya Aklım Karıştı Ve Programlamaya Geçeyim Dedim Forumda Önerilen Onlarca Kişi Var Onlarca Video Var Kime Nasıl Bağlanıp İlerleyeceğimi Bilemedim Web Tabanlı Programlama Dillerinden Html Ve Css İçin Önerebileceğiniz Kişi Yada Videoları Da Yorumlarda Belirtirseniz Sevinç Duyarım . Ve Sadece Bilen Kişiler Yorum Yaparsa Sevinirim.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

12yim

Uzman üye
18 Ağu 2019
1,119
16
türkiye
hacker öznel bir kelimedir

isterseniz biinstagram hacklerseniz kendinize hacker dersiniz isterseniz nasayı

sen hackerlıa değil bilgiye bak onemlı olan unvan değil bildiğin bilgidir
 

TTRTAHIR

Katılımcı Üye
3 Tem 2016
500
0
Her şeyi bilmek biraz abartı tabi, bundan 50 yıl önce her şeyi bilmenle şimdi her şeyi bilmen arasında dağlar kadar fark var. Tavsiyem: temelleri öğren, sonra gitmek istediğin alana doğru git. Kimin ne dediğini de çok takma.
 

G286745365

Üye
13 May 2019
151
0
Dostum Web hackinge gitmek istiyor isen php js öğrenmeni tavsiye ederim ama diyorsan ki site hacklemekle işim olmaz zararlı exploit ler ile warez kullanıcıları avlayabilirsin bu yüzden de Java c# gerekli.
 

boole

Ar-Ge Ekibi Proje Yöneticisi
12 Nis 2019
735
201
.Net Core
merhaba
sanırım programlamaya giriş yapmayı düşünüyorsunuz bunun için öncelikle algoritma yı öğrenmeniz hem ileride başka bir dil e geçiş yaptıgınızda hemde ilk başladığınız dilde yapıyı daha çabuk anlayabiliceksiniz algoritma katagorisinde eğitimler mevcut ayrıca son 3 eğitimi ben hazırladım ve 0 dan başladık serinin devamı gelicek katagori linki:https://www.turkhackteam.org/algoritma/
 

EYLL'

Uzman üye
17 May 2019
1,540
188
Hudut
Hacker Kelimesi Aslında Şöyle ;
Bilgisayar Ağına Bağlı Çoğu Şeyi Uzaktan Ve Ya Bilgi Toplamak İçin Kullanabilen Kişiler .
Yani Çoğu Alanda Uzman Kişilerdir
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.