Q qaseL Üye Katılım 20 Nis 2013 Mesajlar 83 Tepkime puanı 0 Konum Ankara Kredi 0 22 Haz 2013 #21 15 dk min amina kodun....
U Unknownable Yeni üye Katılım 27 Haz 2013 Mesajlar 20 Tepkime puanı 0 Kredi 0 27 Haz 2013 #22 Hacker olmak her baba yiğidin harcı değil. En iyi hacker bilinmeyen hackerdır. Ve bi hacker asla ben hacker oldum demez
Hacker olmak her baba yiğidin harcı değil. En iyi hacker bilinmeyen hackerdır. Ve bi hacker asla ben hacker oldum demez
S Seraser Katılımcı Üye Katılım 14 Ağu 2012 Mesajlar 866 Tepkime puanı 0 Konum system32 Kredi 0 27 Haz 2013 #23 Arkadaşlar yazmazdım ama çocuksu yorumlar görünce dayanamadım. -İyi hacker şöyledir böyledir. Kimse de şurada kendine hacker demesin. -VPN Kullanarak (lisanslı-ücretli) yakalanma riskiniz yoktur.(No LOG) Devletin de kullandığı bir yöntemdir. -Kendinizi geliştirip en iyisi için uğraşın gerisini boşverin
Arkadaşlar yazmazdım ama çocuksu yorumlar görünce dayanamadım. -İyi hacker şöyledir böyledir. Kimse de şurada kendine hacker demesin. -VPN Kullanarak (lisanslı-ücretli) yakalanma riskiniz yoktur.(No LOG) Devletin de kullandığı bir yöntemdir. -Kendinizi geliştirip en iyisi için uğraşın gerisini boşverin
D DavidSmith Katılımcı Üye Katılım 13 Tem 2013 Mesajlar 492 Tepkime puanı 0 Kredi 0 14 Tem 2013 #24 ellerine emeğine sağlık dostum