Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm herkese bn hacker olmak istiom biliom kolay dgl ama cok istiyorum tanıdık abiler var ama tehlikeli oldugundan yardım edemiorlar yardımcı olursanız svınırım simdiden tşk ler
Öncelikle Aleyküm Selam Hacker olmak istiyorsan çok çalışman ve çaba göstermen gerekir Forumda bu konular hakkında bilgileri bulabilirsin hemen pat diye olamazsızn çalışırsan neden olmasın Hoşgeldin Güzel vakit geçirirsin umarım
inş oluruz hacker ve isyankaralı konu baslıgı için özür.d bilmiyordum ama pc işine cok meraklıyım v hmn ögrenebilecek bi kabiliyetim var kaptıgını koparır hesabı
Konu Güncel Tutulmasın.İsyankaralı Söyleyeceğini Söylemis.Verdiği Linktede Göstermıs Bu Tarz Konu Açmanın Yasak oLdugunu Ve Forum Kurallarına Aykırı oLdugunu.
KONU İHBAR
hoş geldiniz. bu iş sabır işidir. forumun altını üstüne getirin. gerektiğinde yardım merkezine konu açın. yani çaba gösterin. takıldığınız yerde biz yanınızdayız. ama sakın unutmayın sabır! sabır! sabır! gerisi kendiliğinden gelir ...