Hacker Olmak Mı İstiyorusun? Ve Hiç Bir Şey Bilmiyormusun? Buyur>>

CidaLı

Üye
16 Ağu 2011
96
0
Cafe'den ..
Kardeş sağolasın uğraşmışsın ama yeni gelen biri bu anlamlarını verdiğin kelimelerin nasıl yapıldığını anlamıyorsa,anlamlarını öğrenmesi fazla işe yaramaz gibime geliyor :) Mesela adam MailBomber'in nasıl yapıldığını bilmiyorsa,karşıdakine bir sürü mail atıldığını öğrense eline ne geçer?
 

mod98

Uzman üye
10 Eki 2009
1,110
0
nereye
Zaten Sitede Gerekli Paylaşımlar Var Bu Konuda Ben Sadece Bu Terimlerin Ne Demek Olduğunu Söylemek İstedim Sizlere :) Ama Yinede Yorumun İçin Teşekkürler.. :)
 
Son düzenleme:

mod98

Uzman üye
10 Eki 2009
1,110
0
nereye
İnternette Bulabilirmiyiz Derken? Hani Mesala Keylooger İçin Perfect Keylogger Kullanıyordum Bunu İnternette Bulabilirsin Evet Ama Ne Kastettiğini Tam Olarak Anlamadım..
 

PcChoLik

Uzman üye
18 Tem 2011
1,587
0
İstanbul
ben öncedende yorum yazmıştım gözükmüyo silinmiş neden bilmemki :D 3-5 konudada öyle oldu yazdım ilk gün gözüktü 2. gün silik :D hani küfürlü veya hakaret içerikli yazsam diycem haketmişimdir ama :D
 

Parsley

Üye
12 Ocak 2011
57
0
İstanbul
t.h.t kendini hacker sanan gruplarla dolup taşmış neymiş efendm şunu şunu hackledim, lafta gövde gösterisi yapıyor bir b*k bildiği yok kimsenin @s''
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.