Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hacklediğin sitelere reklam , hacklink ekle veya program yaz para kazan.
![]()
Bu Resim sistemi özetliyor.
Bu sistemde çalışmadan nefes bile alamazsın. Hackerlar eğer reel'de çalışmıyorsa %90 fakirdir
yanı 4-5 programlama dili ögren bı faydası yok ?
vardır abı biz bilmiyoruz onuda soruyorum nasil?
Hackerlar ve programcılar aynı şey değil
Yapılan yorumları okuyorum ve çoğunluk yardımcı olmak yerine "hackerlık=fakirlik" mantığını aşılıyorsunuz.
Ben sana asıl cevabı vereyim efendim.
Günümüzde hackerlar belli başlı gruplara ayrılır.
Şuan size anlatacağım beyaz ve siyah.
Beyaz şapkalı hackerlar günümüzde bilgi düzeyine göre rahatlıkla iş bulabilmekteler.
Bunlara örnek olarak: Siber savaş uzmanı, Siber güvenlik uzmanı, Pentester vb.
Ki şunuda söylemek isterim bu mesleklerde yapılan iyi bir kariyer size aylık 6000 den başlayan maaş lar ile gelecektir.
Aynı şekilde olayın siyah şapkalı hackerlar tarafı var.
Malesef bu kişilerin bir kez siciline işlenmiş bir kaydı var ise işe alınma olasılığı yeterince düşmekte.
Ama siyah şapkalılarda işe giremez değilmi? Tabiki girebilir.
Ancak kendisini beyaz şapkalı olarak tanıtması gerekmektedir.
Lütfen soru soran forumdaşlarımıza yanlış olabilcek bilgiler vermeyelim.
tamam botnet duydum açıklarmısınız?
Hacker demek çok üst düzey bilgisayar yeteneğine,bilgisine,tecrübesine sahip insanlardır bu yüzden hem donanımda hem programlamada çok iyi insanlardır ki böyle insanların aç kalma fikri oldukça aptalcadır
İyi iş yapsın kötü iş yapsın her halikurda kazanırlar![]()
aynen illegal pekı nasıl kazanırlar ? şirketlerdekı boşlukları bulupda deme lütfen
Hacker değilim ama ben çok para kazandım bu işlerden halende kazanıyorum databese dump edip satmak, bulduğun güvenlik açıklarını başkalarına satmak yok ben illa belaya batmak istiyorum diyorsan biraz magspoof'u tarzı kredi kartı kopyalama dehşet derecede karlı iş
ortalam cihaz maliyeti 10$ felan bu arada![]()
abi şakamı yapıyorsun hackerler tabı programlama dillerı bilir
aynen illegal pekı nasıl kazanırlar ? şirketlerdekı boşlukları bulupda deme lütfen