Hackerlara Kötü Haber

!! BLOKE !!

Katılımcı Üye
26 Şub 2009
535
0
OFL!Ne
Hacker’lara kötü haber. Dünyanın şifresi kırılamayan tek bilgisayar ağı tanıtıldı. Bakın özellikleri ne?
Dünyanın, şifresi kırılamayan ilk kuantum şifreleme teknikli bilgisayar ağı, Avusturya’nın başkenti Viyana’da düzenlenen bir bilimsel konferansta tanıtıldı.

Viyana’daki 6 noktayla yakındaki Saint Pölten kentini 200 kilometre standart fiberoptik kablo kullanılarak bağlayan şebekede kullanılan quantum şifreleme tekniği, bugünün bilgisayar ağlarında kullanılan güvenlik sistemlerinden tamamıyla farklı bir uygulama.
SİSTEME SIZMAK OLANAKSIZ
Güvenlik için, dışardan girenlerin şifresini kırmalarının zor, ancak yeterli bilgisayar kaynağı ve zaman verildiğinde olanaksız olmayan karmaşık matematik uygulamaları yerine kuantum kuramının yasalarını kullanan kuantum sisteminin kullanıldığı güvenlik sistemine sızmanın olanaksız olduğu belirtiliyor.
Avusturyalı bilim adamlarının geliştirdiği bu sistem, aralarında Amerikan bilgisayar devi IBM ile dünyanın türlü üniversitelerinden konuyla ilgili araştırmacıların katıldığı konferansta tanıtıldı.
 
kuantum kuraminin yasalari deniyor yani aranilacak ve hakkinda bilgi sahip olunacak sey kuantum kurami..! zeki hacker bu kurami biraz kurcaladiktan sonra bununda bir girisi oldugunu bulur..! hemen mi yapar hayir bu zaman alir..!ne zaman bu ag genele yayilir sistem hakkindaki calismalarda o zaman baslar..!isin ilginc yani bu saaten sonra fizik ogrenecek olmamizdir..! :D:D:D
 

freedomK11

Uzman üye
29 Tem 2008
1,925
0
42
Istanbul
Sistemde Acik Bulmak Kolay Degildir. Ve Her Onunize Gelen i Hacliyemezsiniz. Daha Dun 1 MSN kiran Bir Kisi Ile Senelerini Bu Ise Vermis Gununun 18 Saatini PC basinda Geciren Bi Hacker Bir Degildir. Muhim Olan Konu Ile Igilenmek. Elbet Bi Yerden Bisey Cikar. Bu Isler Azim Sabir Ister
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.