Hackerlık Baslangıcı icin Gerekenler

Reacker07

Üye
18 Ağu 2011
185
0
Erzurum
Konu bilgisayar güveliğinde var ama Tht Yardım merkezinde sürekli aynı seylerin [ Facebook nası hackleyecem , Msn nasıl calıcam ] konu acılmasından dolayı tekrar yayınlamayı düsündm .

Meraba arkadaslar . Forumda cogu zaman karsılasıyorum . Adamların hayatı facebook ve msn den ibaret olmus ve büyük bi hacker olmak istiyor . Gmail ne onu soruyor .Forumda bi kaç bise görüp uyguluo ve 10 numara bi lamer yani hacker cakması gibi bise oluo. Hersey onun gözünde bitmis süper birisi olmus birden bire (!) . Eğer saglam bi hacker olmak istiyosanız saglam bi temele ihtiyacınız var bence . Ben sıfırdan baslamak istiyorum veya temelim yk ben tekrar saglam baslamak istiyorm diyorsanız alttaki söylediklerimize bakın.

1-) İlk olarak bilgisayarınızın özelliklerinden baslayn . Ney ne ise yarar .
2-) Donanım incelenmesi bilgisayarınızn donanmlarını felan inceleyn ilerde herhangi bi sorunda yardımcı olacaktr.
3-) Eğer hackerlık icin yasınız kücükse ki sorun olmaz yavas yavas ilerlenilirse cocukluk piskolojisini atlatn .
4-) Genel olarak forumları gezin . Türk forumları hakkında bilgi edinin . İnternet sitelerinde ugrasın . Neyi nereden öğrenirim neye nasıl ulasırım ne bana yardımcı olur hepsini öğrenin.
5-) Bu adımdan sonra en önemli adımdasınız bence . Program arsivi . Bu konuda baya bi arastırma yapmanız gerekir . Güvenilen yerlerden program özelliklerini öğrenip indiriniz güvenli bi siteden . Eğer hangi konuda arıyorsanız Tht den bulabilirsinz . Neyse arkadaslar hangi programlar isinize yararsa onun üzerinde calısın . Ve Bana hangi programlar güzel olur derseniz ondada yardımcı olaym .
Photoshop - Sony Vegas - Cam studio - Fraps - Dreamweaver Vb.. [Tasarım - görsel ]
Bu arada bunların ders seklinde detaylı öğrenmek icin imzamda mevcut linklere bakınız .
6-) Böyle olarak bayaa ugrasmanızı tavsiye ederim . Saglam bi temel yakalamıs olursunuz . Her neyse geleliim hackerlıga .
7-) Bir yerden baslangıc icin forumumuz size yardımcı olacaktır . Yine de bulamazsınız iyi baslangıc Tht yardım merkezi size cok daha yardımcı olacaktr .


Hatırlatma : Arkadaslar bazı ilk görenler icin söylüyorum . Hemen forumda bana msn hack programı facebook hack lazım diyolar . Böyle bise mümkün değil . Kriptoloji denen sifre bilimiyle ancak cözümlemeler yapılıyor. Buda 1 ay ila 4ay arası sürer . Nasıl olacagı konusundada 2 sey vardır . Biri fake - mail diğeri ise trojan veya keylogger dir . Bundan baska sonuc alamazsınız .


Alıntı değildir . Kendi emeğimdir . Sabitlenirse sevinirim . REACKER

 
Son düzenleme:

Margu

Kıdemli Üye
26 Eki 2010
2,944
0
Güzel bir açıklama olmuş bencede sabitlenmeli,
facebook freezer,msn kırıcı programlarını arıyanlar okuyun !
 

aSiRa

Yeni üye
3 Eyl 2011
4
0
ee o zaman ßiLmyenLerde ßaŞLık atıp face şifresini ßu şekiLde aLaßiLirim deyip tek tek SıRalayıp miLLeti oyaLamaSın..ee ßi yerden ßaşLamak Gerekiyo..Saydıgın o kuraLLarı artık 5. Sınıftaki Çocuk ßiLiyo zaTen...ßRaz önce ߀nde face şifreSi kırmaya ßaktım ßöLe ßöLe yap dio.yapıyoruz ßrŞey Çıkmıyo.inSanın Sinirini ßozuyo acaßa ߀n ßi yerde hataLı ߪeymi yaptım die SürekLi ßaşa dönüyo..yorumLara ßakıyosunki..sağoL yaptım tşkLer ii oLmuş feLan Yazıyo..maDem işe yaramıyo nie yazıyoSun...
 

utku216

Yeni üye
22 Ağu 2011
25
0
Yeni başlama aşamasını geçmişim sanırım :)

Ne yapıcağımı biliyorum ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum mesela facebook için keyloger kullanıcağımı biliyorum veya fake ama bunları nasıl yapıcağımı bilmiyorum çünkü program anlatımları çok özet oluyo bişe anlamıyorum :(
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.