Hackerlik İçin En İyi İşletim Sistemi?

21 Nis 2016
165
0
şimdi belki bazılarınız kızacak kaç defa sordunuz diye cevap verecek
ama inceledim konuları yani çoğu emin olunmayan cevaplar verilmiş anlatılmış
sorum: hackerlik için en iyi işletim sistemi hangisidir linux çeşitlerinden
bilgisayarıma kuracamda yardımcı olursanız sevinirim :RpS_rolleyes:
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Bay Bilinmeyen

Katılımcı Üye
7 Haz 2016
909
0
bence bakın bence diyorum sonra laf yapmayın 2.0 çöp ben 1.1.0 kullanıyorum 2.0 ı begenmedim önerilere bende açıgım tam bi sistem bilmiyorum bana da lazım linux ama hangi sürümü şuanki 1.1.0 bendeki 2.0 da kurabilirsin
 

gitarist10

Üye
3 Haz 2015
151
0
kali linux kur. nedenini soracak olursan kafandaki soru işaretini gidereyim ben. backtrack in devam sürümü kali linuxtur. yani artık backtrack çıkmıyor piyasaya. kali linux adı altında devam ediyor. forumda linux kullananların çoğu kali linux kullanıyor zaten.
 

hassas adam

Yeni üye
11 Haz 2016
27
0
hack için kod yazmayı öğrenmek gerekir onun için en iyiside Linux sürümleri olur Windows tada öğrenirsin tabi ama linuxda depoda yoksa programları bile kodla kuruyorsun ama bilmen gereken şu Linux sürümleri oyunlar için pek kullanışlı değil işletim sistemine geçmeden önce işe programlama dili öğrenerek başlarsan daha iyi olur.
 

LulzSecurity

Katılımcı Üye
9 Ağu 2015
399
0
Istanbul
Kali Linux (eski adıyla backtrack) Penteration Testing için yapılmıştır hacking için kullanırsınız en iyisi odur zaten windowsta anca ya program kullanarak,yada açıklardan yararlanarak yada kendi programını yazarak hack yaparsın ondan başka pek birşey yapacağını sanmıyorum
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.