Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Programlama dillerine merak sarıp ogrenmen gerekiyor öncelikle. bu sekilde hipotez kurup tahminlerde bulunabilirsin. iyi bir programcı oldugun taktirde Sanal alemde elde edemeyecegin sey olmaz. sımdı sana su programı kullan sunu kullan demeyecegım çünkü bilirsin zaten 2 sahıs programları onlar mantıgını anlamadan kullanmak akıl ısı degıl. araştır derim çok araştır. Bu forum tam sana göre buradan başlaman iyi olmus
Zaten Bu forumdan baska iyi yardımcı olcak forum yok her soruna bi cagre bulunuyor Vb6 kullanıyorum ama biraz acıcak bana kodları nasıl kullanılır falan ögretilecek kişi olsa iyi olur yani Yeni Basladım vb6 kullanmaya sadece buton resim koymayı falan ögrendim O kadar bolca Vakittimde var ugrasmayı sevirim Sadece bana ögretecek kişi olsun yeter Yardım Ettigin ve Fikrini sögledigin içinde sağol
PROGRAM YAZMA SÜRECİ · Problemin farkına varmak, · Problemi analiz etmek, · Çözüm yolları düsünmek, · İyi çözüm yolları seçip algoritma olusturmak, · Akıs diyagramı çizmek, · Uygun bir dilde kodlamak, · Programı test etmek, · Programı dağıtmak.
valla kardeşim ilk olarak bilgisayarı çözmen gerek ne var ne yok öğren bilgisayarda hangi dosya nerede hangi dosyalar orada burada filan olur diye bi öğren ben öyle yaptım