Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşağıdaki yazı bu alana girmen için yeterli kaynağı sunuyor.Küçük yaştan beri hep merakım olmuştur hele o hacker filmleri hep beni tav etmiştir .Yazılım zor biliyorum. Fakat yardımcı olursanız başarabilirim. Benden güzel öğrenci olur![]()
teşekkür ederim başlayalım o zamanAşağıdaki yazı bu alana girmen için yeterli kaynağı sunuyor.
Siber Güvenliğe Başlangıç için Kaynaklar
Merhaba bugünkü konumda siber güvenliğe yeni başlayanların bakması gereken kaynakları anlatacağım. Normalde aklımda böyle bir konu yapmak yoktu ancak yeni başlayan insanların bu konuda nasıl araştırma yapacaklarını bilmediklerini fark ettim. Bu yüzden başlangıç için kapsamlı bir kaynak...www.turkhackteam.org
Sonuna kadar bakmanı öneririm. Pek çok kaynağı bu yazıda öğrenebilirsin.
Kolay gelsinteşekkür ederim başlayalım o zaman,
Küçük yaştan beri hep merakım olmuştur hele o hacker filmleri hep beni tav etmiştir .Yazılım zor biliyorum. Fakat yardımcı olursanız başarabilirim. Benden güzel öğrenci olur![]()
tamamdır teşekkür ederim.Buna göz atmanızı tavsiye ederim.![]()
siber-guvenlik-sss/Belgeler/BaglantilarVeBilgiler.md at master · LuNiZz/siber-guvenlik-sss
SSS sorulari burada... Contribute to LuNiZz/siber-guvenlik-sss development by creating an account on GitHub.github.com
YouTube hesabıma bakabilirsinizKüçük yaştan beri hep merakım olmuştur hele o hacker filmleri hep beni tav etmiştir .Yazılım zor biliyorum. Fakat yardımcı olursanız başarabilirim. Benden güzel öğrenci olur![]()