Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok çok olur kardeşim hacking dediğin şey script ile oluyor zaten insanların geliştirdiği diller ile programlar daha doğrusu betik dil dediğimiz scriptler html css javascript birde python öğren başlangıç seviyesi için biliyorum biraz ağır dil olabilir ama öğrendimi hackin temelini atıyorsun gerisini kullanım olarak düşünebilirsin kali-linux başlangiç için iyi olabilir daha sonrasında kali-linux yetmezse blackarch geçebilirsin kullanması zor ama iyidir 2500 tool vardır içindeMerhaba,
bu zamana kadar hep yazılım dilleri üzerine kendimi geliştirmeye çalışıyordum ve fark ettim ki yerimde sayıklıyorum python, javascript gibi diller bu konuda yardımcı olur mu bu aralar fazlasıyla boş vakitim var zaten nereden başlamalıyım ?
Merhaba değerli üye;Merhaba,
bu zamana kadar hep yazılım dilleri üzerine kendimi geliştirmeye çalışıyordum ve fark ettim ki yerimde sayıklıyorum python, javascript gibi diller bu konuda yardımcı olur mu bu aralar fazlasıyla boş vakitim var zaten nereden başlamalıyım ?
Merhaba değerli forum üyesi BoranHack;Merhaba,
Selamlar, Bunun için udemy tarzı platformlarda bazı kurslar mevcuttur, Örneğin;Merhaba,
Temel olarak bilgisayarin donanimlarini bilmen gerek o donanimin ne ise yaradigini bilmelisin daha sonra hackingte istedigin konuya yogunlasmalisin mesele penterasyon testi siber guvenlik vb. Konulara yogunlasmalisin arastirma yapman lazım githubi biraz gezmen lazim ctf cozmen lazımMerhaba,