Merhaba değerli üye
Sıfırdan başlıyorsanız Sanal Makine'de Kali Linux kullanmanızı tavsiye ederim. Herhangi bir virüs yerseniz veya geri dönüşü olmayan dönüşler yaparsanız yeni bir makine kurabilirsiniz. Virtual Box kullanabilirsiniz. Aşağıya yardımcı olabilecek konuların linklerini bırakıyorum.
Merhaba arkadaşlar çoğu kişişinin pentest ve hack faliyetleri için kullandığı Kali Linux işletim sisteminin sanal makineye nasıl kurulduğundan bahsedeceğim. Sanal Makine nedir? Sanal Makine Bilgisayar içindeki bir yazılım ile örneğin Virtual Box Ve VmWare gibi yazılımlar yardımıyla tıpkı gerçek...
www.turkhackteam.org
Merhaba arkadaşlar, Bazen Kali Linux sanal makinenizin ekran çözünürlüğü otomatik olarak ayarlanmayabiliyor. Bunun hakkında THT Yardım Merkezinde bir sürü konu açılmış ve açılıyor. Konu kalabalığını engellemek amacıyla çözümü farklı bir başlık altında anlatmaya karar verdim. Böylece diğer...
www.turkhackteam.org
Kali Linux içerisindeki Toolları kullanmayı öğrenmenizi tavsiye ederim başlangıç olarak. Hem terminale eliniz alışır hem de işletim sistemine ısınmış olursunuz. Ayrıca yavaştan olayların içine girmeye başlarsınız. Forumda bununla alakalı konular bulunmaktadır.
Forumda bunlarla alakalı birçok konu bulunmaktadır. Yardımcı olabilecek konuların linklerini aşağıya bırakıyorum.
Merhaba değerli THT üyeleri! Linux bölümünde nerden başlamalıyım, nasıl öğrenmeliyim sorusunun cevabını bu konudaki linkler yardımıyla bulabilirsiiniz. (Linkler maddeler halinde isimlerle belirtilmiştir üzerine tıklayın!) Linux Nedir, çeşitleri nelerdir, neler yapabiliriz 1) Linux Hakkında...
www.turkhackteam.org
Hacking ve Penetrasyon Testi için Kali Linux Araçları Web sunucularının güvenliğini değerlendirmenize ve bilgisayar korsanlığı ve Penetrasyon testi gerçekleştirmenize yardımcı olacak en iyi Kali Linux araçları listemiz burada. Kalilinux Hakkında yazdıklarımızı okursanız, neden Hackleme ve...
www.turkhackteam.org
Kalilinux kullanarak Ethical Hacking Araçları Çoğu zaman, belirli işletim sistemleri belirli görevlere bağlanır. Grafikler veya içerik oluşturma ile ilgili her şey aklımıza macOS'u getirir. Benzer şekilde, herhangi bir bilgisayar korsanlığı veya genel olarak ağ yardımcı programlarıyla uğraşma...
www.turkhackteam.org
İyi Forumlar