COTARD Üye Katılım 10 Ara 2017 Mesajlar 111 Tepkime puanı 0 Konum X Kredi 0 17 Şub 2018 #1 arkadaşlar bugün instagram profilime biri l-art-k tarafıdan hacklendin yazmış ve mesaj atmış arkadaşlarıma bu kişiyi bulma şansımız varmı __________________ Yarını Bilmiyoruz Hayat Bu Yüzden Güzel Son düzenleme: 17 Şub 2018
arkadaşlar bugün instagram profilime biri l-art-k tarafıdan hacklendin yazmış ve mesaj atmış arkadaşlarıma bu kişiyi bulma şansımız varmı __________________ Yarını Bilmiyoruz Hayat Bu Yüzden Güzel
"Squ4LL Özel Üye Katılım 14 Tem 2009 Mesajlar 14,341 Çözümler 6 Tepkime puanı 681 Kredi 0 17 Şub 2018 #2 COTARD' Alıntı: ..... Genişletmek için tıkla ... Merhaba eset veya SpyHunter antivirüs programlarıyla taratmanı öneririm. Oyla 0 Downvote
COTARD' Alıntı: ..... Genişletmek için tıkla ... Merhaba eset veya SpyHunter antivirüs programlarıyla taratmanı öneririm.
G@KHAN Kıdemli Üye Katılım 14 Kas 2009 Mesajlar 3,057 Tepkime puanı 5 Yaş 38 Konum ŞİLE Kredi 0 17 Şub 2018 #3 COTARD' Alıntı: ..... Genişletmek için tıkla ... Savcılığa başvurunuz biraz emri baki olmuş hacklendim yardım edin tarzı rica etseniz belki yardım ederleri.. Oyla 0 Downvote
COTARD' Alıntı: ..... Genişletmek için tıkla ... Savcılığa başvurunuz biraz emri baki olmuş hacklendim yardım edin tarzı rica etseniz belki yardım ederleri..