şimdi bak bir yöntem tarif edeceğim muhtemelen işe yarar,
İhtiyaçlarını yazıyorum :
+ 2 adet flash bellek
+ 1 adet kali live iso kalıbı
+ kapanan haricinde bir bilgisayar (internet cafe olabilir)
1. ADIM :
Önce kendimize bir önyüklemeli linux flash belleği hazırlayacağız, forumda veya orjinal sitesinde
(site burda) nasıl hazırlanacağını bulabilirsin.
Bu flashı hazırladığın zaman 2. adıma hazırsın
2. ADIM :
Bios ayarlarına girip önyükleme yapacak sürücüyü "USB Bellek" olarak değiştireceksin. (Bu da bilgisayarını açtığın zaman önyükleme esnasında harddiskini kullanmanı engelleyecek eğer virüsten dolayı kapanıyorsa dediğin gibi buna engel olacak.) Daha sonra yeniden başlat bilgisayarını
3. ADIM :
Diğer iki adımı sırasıyla izlediysen şimdi karşına şu ekran çıkacak
burda en baştaki seçeneği seç yani live modunda linux başlat
4. ADIM :
Şimdi " fdisk " komutunu kullanarak normal harddiski bul, daha sonra o diski "mount" etmen gerekecek sana yardımcı olsun diye buraya bir link bırakıyorum naıl yapacağını ordan bakabilirsin "
LİNK " diski gerektiği şekilde mount edince yani tanımlayınca diğer adıma geçmelisin
5. ADIM :
Sorunlu diski terminal ekranını kullanarak " wipe " veya " shred " komutuyla silmelisin . silme bittiği zaman bu diski biçimlendirmen lazım onunda komutları internette var (hatta yanılmıyorsam 4.adımdaki atığım linkte yazıyor)
6. ADIM :
Windows u aynı 1 ve 2. adımlardaki gibi bir usb ye önyükleme yapacak şekilde kurup ordan temizlediğin harddiske yükeleyebilirsin.
(ÖNEMLİ NOT: BUNA RAĞMEN DÜZELMİYORSA MUHTEMELEN DONANIMSAL OLABİLİR SIKINTIN)
@Grimner