Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır bitirmeyecek sadece daha güçlü bir etki yaratacak belirli saldırılara vereceği paket hızı daha fazla olacağı için bu saldırılar ise yaramayacak vb.Öncelikle Selamlar Arkadaşlar İnternette Ve forumlarda Quantum Bilgisayarların Çıktığını Ve Bu Bilgisayarların Hackerliği Bitireceği Soyleniyor Ne Kadar Doğru Yanlış Bilememem Konu Hakkında Bilgisi Olan Bana Ulaşabilirmi
Hackerliğe değil de siber güvenliğe büyük darbe vuracak. Ama hiç bir şeyin biteceği anlamına gelmez. Yeni teknolojiler yeni ihtiyaçlar doğurur.
siber güvelikle ne gibi bir karşıtlığı varHayır bitirmeyecek sadece daha güçlü bir etki yaratacak belirli saldırılara vereceği paket hızı daha fazla olacağı için bu saldırılar ise yaramayacak
Bazı araştırmalara gore kuantum bilgisayarlar günümüzde büyük güvenlik tehditleri oluşturmanaktadır. Ancak bu alanda araştırma yapan bilim insanları kuantum hesaplamanın beklenenden daha hızlı gelişeceğini ve büyük güvenlik açıklarını ortaya çıkaracağını tahmin ediyor. Bu nedenle pek çok kuruluşun şifreleme sistemleri kısa sürede ciddi siber güvenlik sorunlarıyla karşı karşıya kalacaktır. Ancak bu kesin bir gorus değil herşey olabilir bu durumun tam teriylede karsilasabiliriz .siber güvelikle ne gibi bir karşıtlığı var
teşekkür ederimBazı araştırmalara gore kuantum bilgisayarlar günümüzde büyük güvenlik tehditleri oluşturmanaktadır. Ancak bu alanda araştırma yapan bilim insanları kuantum hesaplamanın beklenenden daha hızlı gelişeceğini ve büyük güvenlik açıklarını ortaya çıkaracağını tahmin ediyor. Bu nedenle pek çok kuruluşun şifreleme sistemleri kısa sürede ciddi siber güvenlik sorunlarıyla karşı karşıya kalacaktır. Ancak bu kesin bir gorus değil herşey olabilir bu durumun tam teriylede karsilasabiliriz .
dahi olmaya gerek yok dikkatlice bakarsan en ufak detayı bile yakalayabilirsinhiçbir zaman bitmez bir dahi onunda hacklenmesini bulur![]()