Hacklink Yazılımı (ispatlı)

pitsoft

Üye
4 May 2007
95
0
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır kendim kullandığım hacklink yazılımını sizinle paylaşmaya karar verdim evet yanlış duymadınız HACKLİNK YAZILIMI yani hiç bir hack bilgisine ihtiyaç olmadan sadece bir kaç saniye içerisinde artık sizde .com vb uzantılı siteleri hackleyebileceksiniz :)

inanması zor biliyorum ama emin olun doğru rus yapımı olan bu program ile joomla tabanlı web sitelerinin admin panellerine ve ftp alanlarına sadece bir kaç saniye içerisinde girebileceksiniz üstelik tamamen zahmetsizce kodlama bilgisi gerektirmeden :)

programın desteklediği 3 milyon site mevcut şu anda evet yanlış duymadınız :)

tek yapmanız gereken hack etmek istediğiniz joomla tabanlı siteleri programın listesine eklemek hepsi bu kadar :) eklediğiniz sitelerin bir kaç saniye sonra ftp bilgileri elinizde olacak gerisi size kalmış :D

ister hack edin , ister linkinizi ekleyin , ister müşterilerinize div link satışı yapın artık kontrol sizde :)

programın işlevselliğini ispat etmek için tarafımca hack edilmiş sitelerin listesini aşağıda veriyorum inanmayanlar bakabilirler

Nto : hacklink yazılımı olduğu için kod içerisinde şifre kırıcı kodlar mevcuttur ve bunlar tüm antivirüslerde zararlı yazılım olarak görünmektedir bu nedenle programı indirecek arkadaşlar önce mutlaka antilerini kapatmaları gerekmektedir aksi taktirde program çalışmayacaktır çünkü antiler bazı dosyalarını siliyor sonra bozuk paylaşmıssın demeyin :)

neyse hemen linke geçelim

UPLOAD.GEN.TR

hacklink indir hacklink.rar download -

SPEEDY DOWNLOAD

hacklink.rar - Speedy Share - upload your files here


tarafımca hacklenmiş siteler aşağıdadır

talep gelmesi durumunda 3milyon site listesi yayınlıcam :)


hacklink.rar - Jotti's malware scan jotti tarama sonucu

bir teşekkür yeter
 
Son düzenleme:

pitsoft

Üye
4 May 2007
95
0
kimi kandırıyon virüs total nerde?

sen şakamısın arkadaşım :) hack prgramı virustotalde taratılırmı :) çalışmasın istiyorsun galiba

virstutale gerekyok ayrıca adam gibi okusaydın görürdün içinde şifre kırıcı kodlar var antiler uyarı verir zaten yazdım okumayı biliyorsun dimi :)

dünyadaki hiç bir hack programı taratılmaz tabiki zararlı kod olucak içinde yoksa nasıl şifre kırıcak insanlarda bir cins he :)
 

pitsoft

Üye
4 May 2007
95
0
Konu anlatımı inandırıcı fakat , virus total yok..

öncelikle teşekkürler ama yukarıdada yazdım antiler uyarı vericek diye virustotal koysanızda koymasanızda antiler uyarı verir diyorum zaten :)

adı üstünde hack yazılımı

isteyen olursa hack ettiğim sitelerin listesini yayınlaytabilirim
 

Kapasite

Katılımcı Üye
3 Ağu 2012
744
0
Geçmişten
program vb6 dilinde yazılmış ve ben eset kullanıyorum ama virüs görmedi.neyse program çalışıyor ama indirmesi size kalmış dediğim gibi zaten programın yapımıcı büyük ihtimalle hmei7 pit sende siteleri azar azar paylaş :)
 

pitsoft

Üye
4 May 2007
95
0
program vb6 dilinde yazılmış ve ben eset kullanıyorum ama virüs görmedi.neyse program çalışıyor ama indirmesi size kalmış dediğim gibi zaten programın yapımıcı büyük ihtimalle hmei7 pit sende siteleri azar azar paylaş :)

evet vb6 yazılımı program jotti ile tarama listesi koydum zaten bazıları uyarı verdi oda ilk mesajımda yazdığım gibi şifre kırıcı kodlar nedeni ile oldu

kapasite kardeşim isteğin üzerine siteleri yayınlamaya başlıyorum birazdan her talepte 100 site vericem :)
 

Vetta*

Uzman üye
27 Ocak 2012
1,234
0
Aydın
benim hiç ilgim ve alakam olmadı bu işlerle ama merak ettim kardeşim düzgünce anlatırmısın ne yapacağımızı ?
 

candronn

Yeni üye
9 Ağu 2012
2
0
listeyi paylaşırmısın kardeş pm ile bekliyorum banada lazım böyle birşey birde kullanımı kolay mı bekliyorum.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.