hackten uzak kalmaya dayanmak

22 Ağu 2017
212
5
Gotham
bazı sebeplerden dolayı hackle uğraşamıyorum.bu da benim için zor bir durum . ama uzak kalmam gerekiyor aynı anda içim acıyor :kızgın . çaresi nedir bilen var mı ?
 

Bykurabiye

Kıdemli Üye
8 Eyl 2016
2,519
3
Kardeş bu nasıl bir şey :trl boşver zaten hack ile ilgilenme enin de sonunda başın belaya giriyor :D
 

ZuL-RaA

Kadim Üye
9 Ara 2017
5,550
837
Semerkant
Ben gibi oyun oyna flash oyunlar çok sarar mesela ya da youtube da takıl isteğin geçer o zaman sana bir youtuber.
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=PVFPS1OfpLM[/ame]
 

erman147

Katılımcı Üye
3 Kas 2013
949
0
YALNIZLIK
aga hackten uzak kalamıyorsun ya foruma bi giriyosun ovv konuya bak diyorsun ordan baişka konu derken bi bakmışsın gündüzü gece geceyi gündüz etmişsin :D THT evimiz ZoRRoKiN babamız :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.