Olay yaşandığı senesinde kişi reşit miydi? Hatırlıyor musun. Bi taciz diyosun bir büyük olay değil diyosun anlatmaktan çekindiğin şeyler var diye düşünüyorum. Hiçbir veriyi ya da hesabına dair birşey hatırlamıyorsan, hakkında teknik takip+elektronik cihazlarının incelenmesi istenecektir. Çünkü hakkında taciz iddiası var ve ilgili kurum bunu bir suç olarak nitelendirir ve hala devam edebileceğin potansiyelini düşündükten sonra cihazlarını inceler. Cihazlarında inceleme sonucu olaya dair herhangi bir veri bulunamazsa evet sonrasında olayın yaşandığı platformdan veri talebinde bulunabilir. Zaten durum şu an senin aleyhinde suçu kabul etmişsin. İncelemeler yapılsa bile birşeye ulaşılmasa bile ''senden şikayetçi olan tarafın ifadesi tam doğru kabul edilir, suçun ispatında ve cezanın belirlenmesinde asıl kaynak olarak kullanılabilir.'' Suçu kabul etmişsin, karşı tarafın ifadesinde sana çelişkili gelen ya da yapmadığını düşündüğün birşey varsa buna itiraz edebilirsin. Ama hapis cezası olacağını zannetmiyorum ki oladabilir 1-3 sene arasında ceza verilme potansiyeli de mevcut. Lakin adli kontrol şartıyla para cezasıyla serbest bırakılabilirsin. Taciz ciddi bir itham, ciddi bir suç. Böyle bir suç işlediysen de tasvip etmiyorum, herkes hayatta yaptığı şeyin bedelini ödemekle yükümlüdür. Akıllanırsın bir daha da böyle toplara girmezsin.