HAKOPS keylogger ufak bir soru

melee121

Katılımcı Üye
11 Tem 2012
290
0
arkadaşlar HAKOPS keylogger da . serverin uzantısını .exe değilde .jpg olarak kaydedersem eğer server bozulurmu acaba ?

Edit : serveri bir resim dosyasıyla birleştirdim ve kayıt ederken uzantısını .jpg yaptım . kardeşimin pc de denedim ve server bozuldu :p .. benim serverin uzantısını .exe değil .jpg yapabilmem lazım
 
Son düzenleme:

HeLLioN16

Katılımcı Üye
2 Ocak 2016
447
0
Öncelikle merhabalar üsteğmenim. Önce serverini yapıyorsun ve forumdan herhangi bir crypter(kullandığın servere yada keyloggera uyumlu olan)indiriyorsun. Rat crypter sayesinde başka bir programla, fotoğrafla birleştiriyorsuj bu sayede virüs programlarına da yakalanmıyor. Biraz araştırmalısın. Bence bu rat işlerini bırak ve yazılım öğrenmeye bak.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.