Hakops Keylogger v15

By AreL

Yeni üye
7 Ağu 2015
50
0
Malatya
Beyler serveri oluşturamıyorum yapılandır dediğimde Path Not found server oluşturulurken bir hata yaşandı diyor antiyi kapayıp denedim yine aynı
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Komando123456

Katılımcı Üye
12 Haz 2016
526
1
İzmir
Hakops Keylogger hakkındaki videoları izliyerek nerde yalnış yaptım ? , Nasıl yaparım ? vb sorularınıza cevap alablirsiniz .

Kısacası Hakops Keylogger hakkındaki forumumuzda videolar mevcut araştırıp bulablirsiniz. Ve videodan yardım alablirsiniz.
 

bydede58

Üye
6 Eyl 2006
68
0
Bu rat olayında karsı tarafla baglantı kurabilmem için port acmak sart deilmi.
Güzenlik duvarı ve vırus prog kapalı. Ama omuyor maalesef, ilk mesajdaki hatayı alıyorum server olusturulamıyor.
 
Son düzenleme:

ruhcuk

Yeni üye
24 Ocak 2010
1
0
Arkadaşlar merhaba bende Path Not found sorunu yaşıyordum ve çözmeye uğraşırken rastgele sorunu çözdüm :)) nasıl yaptığıma gelirsek dosya D sürücüsünde zip halindeyken dosyaları çıkart deyip masaüstüne yol göstererek çıkarttım sonra ayarları yapıp serveri oluşturdum ve hata vermedi şimdi canavar gibi çalışıyor:) bunu bir deneyin inşallah sizdede sorun olmaz. baktınız yine olmuyor kullanıcı hesaplarından UAC ı kapatın ve dosyaları çıkarttıktan sonra hakops.exe ye sağ tıklayıp yönetici modunda açın hata verirse sonra normal çift tıklayıp açın ve tekrar server oluşturmayı deneyin. ben bu yolları denedim ama sonuç alamamıştım belki sizde işe yarar.
 

Nikon of Disast

Uzman üye
16 May 2020
1,641
1,174
Selamlar!

Hakops ve diğer Keylogger'lar artık eskidi.
Size tavsiyem RAT kullanarak bilgileri çekmeniz.
Eğer kriptoloji bilginiz varsa metasploit ile de tarayıcı verilerini çekerek kırabilirsiniz.
En stabil yöntem metasploittir, artık çoğu tarayıcı önlem almakta.
Lâkin FireFox tarayıcısında güvenlik açığı var, tüm şifreleri basitçe bir metasploit payload'ı ile çekebilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.