HAKOPS LOGGER 7 | Ön Açıklama

Hotmail Desteği Eklensin Mi ? (Açıklamayı Okumadan Oy Kullanmayın)

  • Evet Olsun

    Oy: 30 68.2%
  • Hayır Olmasın

    Oy: 14 31.8%

  • Kullanılan toplam oy
    44

Fatih54102

Üye
28 Ara 2010
193
0
Şu zamanlar, Keylogger sistemlerinde server oluşturmanın temeli olan exe dosyasına string gömme sistemini daha bir üst seviye olan exe dosyasında resource bölümünde string değiştirmeyle server oluştmaya çalışıyorum. Eğer bunu başarırsam (Konsolda başardım, çok iyi bir şekilde oldu), artık Win32.Dropper ve türevi (Ve hatta exe yi Fud,Crypt yapmadan virüssüz) virüsleri antivirüs yakalayamayacaktır. Çünkü her hangi bir exe dosyasının resource bölümüne müdahale etmek gayet doğal bir şeydir ve bunu yakalayan antivirüs yoktur (Zaten virüs değildir. Bir nevi Resource Hacker'in yaptığı bir şeydir.)

Eğer bunun hakkında bilgi istersen ve eğer başarırsam sana dll dosyasını atabilirim. Bu sayede boşu boşuna fud vb. yapmak zorunda kalmassın hem de antivirüsler yakalamaz.
 
28 Eki 2009
54
0
Ayhan ve Sen En İyi Keylogger Yazılımcılarındansınız Birde İkinizi Bir Ara'da Düşünemiyorum Başırılarınızın Devamını Diliyorum Sabırsızlıkla Bekliyorum TEŞEKKÜRLER
 

HAKOPS

Kıdemli Üye
11 Tem 2011
4,199
6
Izmir
Saolun ARKADAŞLAR.İcon Değiştirme Özelliği Hemen Hemen Her Versiyonda Vadrdı Zaten.Bundada Olacak.
 

Hacker1983

Yeni üye
5 Tem 2012
11
0
Aklımda söyle bişey var Ayhan Abi+Hakops Vs Anonymus+Redhackerlar. :D benim oyum şahsen Ayhan abi ve Hakopsa olur bu işi suana kadar onlardan titiz yapanını görmedim.. !
 

cntrk

Uzman üye
27 Eyl 2011
1,090
0
bursa
Harika şimdiden ellerinize sağlık yalnız belki fazla olucak ama muhteşem olabilir yani keyloggerin içinde bir crypter de olsa ... yani dileyen serveri bir resim gibi gömse olabilirmi... öyle dahada bomba gibi bir logger olur bu arada iki efsaneyi bir arada görmekte muhteşem...
 

byNedd

Yeni üye
9 Ağu 2011
38
0
ya kardeş keşke bütün herşey parasız olsa ama olmuyor işde :D ne güzel olur normal üyeler tam kulanıma sahib olsa :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.