Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler bende kız arkadaşımın bilgisayarına atmayı düşünüyorum ama nasıl yapıcam bunu hiçbir fikrim yok yardım edebilecek fikir verebilcek biri varsa 10 numara olur
temel olarak klavye hareketını takıp edersın ve cıktıyı maıl yoluyla alırsın veya ftp yluya alırsın bunu yanında win serial ve ya fileilla bilgilerinede el koyabılırsın serverı olusturunca kurbanın serveren ustune tıklması yeterlıdır ve server sısteme yerlesır sende mailine bakarak serverın cıktısını alabılırsın hokops v 12 su ana kadar kullandıgım en ıyı logerdır tavsıye ederım antılere takılıcanı sanıyorum sorunuz olursa msg atasınız
krdşm program turkçe deilmi nesini anlamadn serveri oluşturmak için gmail adresini gir sonra dier sekmelere tıkla ordn istedin ayarı yap son bolum kocaman server oluştur var ona tıkla server oluştu yazan dizede oluşur server o serveri bul arkdaşına at sonra arkdaşın servera tıkladı zaman gmail hesabına klavyeden resimli olarak gelir her şey bu kdr