Software olarak en güvenlisi en iyisi tabiki bitcoin core kapladığı alan çok ama çok fazla en son 40 gb felanmı neydi eğer bunu pc'ne kurup bitcoinlerini bu wallete atacaksan bilgisayarının güvenliğini çok iyi sağlamak zorundasın
Yok benim için güvenlik herşey param mühim değil diyorsan hardware cüzdan kullan vereceksin 580 tl en güvenli cüzdana sahip olacaksın sonuçta.
yok ben ne o kadar para veririm ne de o kadar büyük bir walleti indiririm diyorsan pc için electrum
var
ben şahsen iosdali breadwallet kullanıyorum oldukça kullanışlı ve sade geçenlerde yaşanan fork sonrasında hiçbir sıkıntı yaşamadım bitcoin cashlerim hepsini aldım yakın zamanda hardware wallet almayı planlıyorum
Hatrı sayılır miktarda bitcoinin varsa senin yerinde olsam harware wallet alırım çünkü bildiğin gibi bitcoin asla ama asla hata kabul etmez en ufak bir hatanda binlerce liranı kaybedersin.
Bitcoi borsalarında büyük miktarda bitcoin barındırma ancak az da olsa biraz bitcoin bulundur bu şekilde borsalar arası arbitraj yap para kazanabilirsin.