MemQ arkadaşıma katılıyorum python her işini görecek başlangıç için iyidir.Yalnız bir programcının öğrenmesi gereken dillerden ziyade programlama bilgisidir.Temel Kavramlar çok iyi öğrenilmelidr.Veri tipleri pointer vs gibi kavram çok iyi öğrenilmeli Programlama dilinden çok algoritma kurma becersii ve problem çözme yeteneği önemlidir bana sorarsan ilk önce bunları bir programlama dili üzerinde öğren derim sana (Pythonda söylediklerimi öğrenmen daha kolay olur) Dilden daha önemli olan programlama mantığıdır. Onun dışında tüm dillerin syntaxı zaten bir birine benzer.Frameworkleride unutmamak lazım Bazı Frameworkleride öğrenmen lazım tabi bu daha soraki bir iş ben başlangıç içiin pythonu öneryorum ileri için eğer windows yazılımı gelişttirecekseniz c# yok ben her alanda çalışacağım mbil olsun internet olsun o zaman da java kesinlikle hiç bir dilin fanatikliğini yapma unutmakşi tüm dillerin yazılımcının işini kolaylaştırmak için vardır windows yazılımını sırf c# karşısın diye tutupta c++ da yazmak gibi hataya düşme işini en iyi hangi dil görüyorsa onu kullan derim ben
selam ve dua ile.